Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

super!a u mnie jakas taka nijaka...dzień dobry dziewczynki:-)Tempka dziś 37.02....![]()
tez mi sie wydaje ze byla.ten tydzien bedzie dla wielu rozstrzygajacy.az sie boje.mowie ci malo mam nadzieji i dobrego przeczucia.musze teraz uciekac.potem poczytam lekturei mnie cycuchy bolą- chociaż to niestety zaden objaw. Wiesz Eijf, ja stawiam na to, że faktycznie, jeśli wulka była w zeszły pt- więc w czwartek rano zatestuje, zobaczymy co wyjdzie
My od grudnia 2008 przestalismy sie zabezpieczac, ale poniewac moja praca jest dosc wyjazdowa to ciezko było ucelowac w te dni, zreszta wtedy jeszcze nie do konca bylam przekonana czy to juz pora na dzidziusia. W polowie kwietnia bylam u ginekologa i wtedy stwierdziłam, że chyba juz pora na dzidziusia i od tamtego czasu sie staralismy wiec udalo sie w sumie w 3 cyklu, z tym ze w pierwszym to wiem ze przegapilismy dni plodne, bo bylismy u rodzinki i nie było tam warunków na przytulanki.Katrinka,to byla pierwsza proba czy staraliscie sie dluzej?