reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

co do moich objawów to raczej nie różniły się one zbytnio od tych przed @
sluz tak moze tydzien po owu się pojawił było go dość sporo takiego budyniowatego (podbny w kolorze i konsystencji), nie wiem dokladnie kiedy to bylo ale moze jakis tydzien od owu kilka razy poczułam takie dziwne wiercenie w brzuchu, jakby mi ktos wiertłem dziure w srodku robil, no i oczywiscie ból piersi tym ze przed samym terminem @ troszke silniejszy niz zwykle, aha i w ubiegły weekend strasznie mi ogórki smakowały, ja wczesniej nigdy na raz tyle ogórków nie zjadłam, w niedziele najdłam sie mnóstwo takich surowych, a w poniedziałek zjadłam ponad pół słoika (litrowego) ogórków małosolnych
dosyc dokladnie to opisalas,dziekuje.byc moze pod koniec mc powstanie nowy watek do ktorego sie wspolnie dolaczymy.co ja mowie ,pewnie zaraz powstanie:)

reklama
Emilchen juz Cie przyjelam do znajomych:))))Jak tam u Ciebie kiedy testujesz??
Marlenka to my razem testujemy (jesli @ nie przyjdzie);-);-)chce zeby bylo juz za tydzien,chociaz wielkich nadziei nie mam ale jakas iskierka zawsze sie tam tli.Nie mialabym watpliwosci gdyby nie ta zasioniona szyjka.Bo tak jakos watpie ze sie udalo.
Katarinka mi zawsze wszystko smakuje,a ogorki to juz w ogole.Piersi mnie przestaja bolec:eek::eek::eek:W zeszlym cyklu tez mnie przestaly bolec i @ przyszla.No coż trudno:nerd:

cześć dziewuszki...dopiero teraz dotarłam..z kośćierzyny jechałam do domu prawie 5 godzin, bo po drodze był zablokowany ruch- wypadek, dwie dziewczyny zginęły, 5 osób rannych..widziałąm, jak wyciągali je z wraku, ąz się popłakałam...straszne!!!!!!!!!!!!
U mnie tempka 37...od 2 dni- więć już w ogóle nic nie kumam..cycuszki bolą:-)Wyleżałam się nad jeziorkiem na kaszubach, wygrilowałąm i stęskniona wracam do waS!!!Gratuluję zafasolkowanym!!!

Emilchen, Mazia dzięki za zaproszenie do przyjaciół:-):-):tak::tak:.
Mazia no razem testujemy, fajnie że tak wyszło i obyśmy się razem cieszyły z pozytywnych teścików:-D:-D. Ja też się już doczekać nie moge:tak::tak::tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry