wisienka_83
mamuśka:)
A mnie cały czas pobolewa podbrzusze i kłuje jajnik
I coś mnie kłuje w prawym boku... No i to uczucie pełnego brzucha. Mam tak juz od tygodnia... Jakaś taka wzdęta się czuję...
I piersi mnie swędzą a najbardziej sutki... Ale w poprzednim cylku też tak miałam więc objawem ciąży to nie jest... Zreszta na objawy u mnie za wcześnie...
I piersi mnie swędzą a najbardziej sutki... Ale w poprzednim cylku też tak miałam więc objawem ciąży to nie jest... Zreszta na objawy u mnie za wcześnie...
Ostatnia edycja:
Sama kiedyś uczestniczyłam w wypadku. Mieliśmy czołowe zderzenie nie z naszej winy. Na szczęście nikomu nic poważnego sie nie stało ale od tamtej pory nienawidzę sygnału karetki pogotowia...:-(

zielona ja robie test za ok 5 dni bo 25 mam dostac @ mam nadzieje ze uda Ci sie zafasolkowac;-)ja moge zaczekac bo mam juz dwojke ,ale Wam zycze najbardziej bo zaslugujecie na szczecie:-);-)

Przepraszam jeśli uraziłam Cię tym pytaniem
Ja zawsze miałam 28dniowy cykl, ostatni był 30 dniowy i trzy cykle przed ślubem były jakieś dziwne. Ale poza tym cykl mam 28 dniowy. A u Ciebie 6DPO czyli znajbliszy termin spodziewanej @ za ok. 6-8 dni czyli w 52-54dc
. Oby @ nie przyszła, najwcześniej spodziewam się jej w piątek.