Marlenka 2233
Fanka BB :)
Wisienka dziękuję za zaproszenie:-)
.
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Gratulacje.
Moniat84 Powiedz mi ile dni przed @ testowałas, bo ja powinnam dostac @ w niedziele a testuje od srody i wychodza dwie kreski, wczoraj nawet wieczorkiem i tez wyszy dwie;
tak mysle ze w przyszlym tygodniu musze sie wybrac do lekarza, bo w nastepnym to mam chyba w pracy wyjazd w delegacje, wiec nie bede miala mozliwosci, a nie chciałabym wizyty na jeszcze kolejny tydzien odkladac, moze mi cos potrzeba jakis witaminek, albo nie wiem czego.

No i wróciłam:-). Podbrzusze nadal mnie boli a już się z rana cieszyłam że mi przeszło. Wystarczyło że troszke pochodziłam po sklepach i znów boli. Oby @ nie przyszła, najwcześniej spodziewam się jej w piątek.
ale mysle ze to bardzo wczesnie wiec ewentualnej fasolce nie powinno zaszkodzic. na srode sie umowilam do gina wiec zobaczymy co mi tam powie ciekawego, odnosnie ewentualnje ciazy pewnie niewiele bo to dopiero jakis tydzien po owu bedzie, ale sie przynajmniej wypytam co sie chce wypytac, juz sobie zaczelam liste robic, zebym czasem o czyms nie zapomniala:-) chyba zwatpi ten gin jak mnie zobaczy
ale co tam, no nic kobitki, ja uciekam bo korzystam z internetu w bibliotece, a tu tylko godzinke mozna, a mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia.
Dzięki za kciukiMnie też tak pobolewalo a dzidzia jest. Trzymam kciuki za dwie kreski
. Dałaś mi promyczek nadziei;-). Ale bym chciała żeby się udało
.
gratulacje fasolki!!! na kiedy ci termin przypada?? bo moj jakos koło 24 marcaDziękuje wszystkim za gratulacje. Mam nadzieję że z moją fasolką wszystko ok.
Narazie apetyt mi dopisuje i piersi rosną![]()
gratulacje fasolki!!! na kiedy ci termin przypada?? bo moj jakos koło 24 marca