Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak odezwałam się juzTa tak jak mi też liczę że ok. 24 marca. Odezwałaś się już na marcówkach?
Tyle postów i tematów, że się już w tym wszystkim nie mogę połapać![]()
tak odezwałam się juzkiedy wybierasz sie do lekarza?
co do apetytu to ja tez ciągle głodna jestem, najgorzej jest w nocy bo spać przez to nie mogę, ale musze się pilnowac bo i tak mam lekką nadwage, więc nie chciałabym dodatkowo przytyc.
Zobaczymy co mi powie. Bety nie robiłam nie znam się na tym
ja ide do lekarza w srode, dzis robilam betke i w srode rano zrobie, zeby sprawdzic czy prawidłowo sie wszystko rozwija. Ogolnie to sie troszke obawiam, bo pamietam missiiss1301 tez tak szybko testy przed @ wychodzily pozytywne i ona bedzie miala blizniaki, a moj M caly czas sie smial ze on na dwa na raz bedzie strzelał. mojemu kuzynowi dwa lata temu urodzily sie bliźniaki podobno co trzecie pokolenie to sie odzywa a nasz pradziadek byl z blizniątLekarza mam jutro na 11.15. Wcześniej byłam zapiasana bo z NFZ u nas trzeba czekać 2 tygodnie, nie spodziewałam się że tak szybko uda mi się zajść w ciążę i miałam iść na badania kontrolne a teraz wyszło że jest dzidziaZobaczymy co mi powie. Bety nie robiłam nie znam się na tym
Co do apetytu to mam tak samo i też mam leką nadwagę. W ciągu 3 lat przytyłam 7kg już się boję jak będę wyglądać po ciązy. Zobaczę co słychać na marcówkach;-)
Dziękuję za opdpowiedź muffy :-)emilchen- badanie progesteronu robi sie zazwyczaj w 23 dniu cyklu (po owulce) :-)
może akurat teraz żadnych ciążowych na FF nie ma z takimi temperaturami, ale ja już nie raz oglądałam i naprawdę takie były niziutkie i w ogóle cykl nie wyglądał na ciążowy a dzidziuś był :-) także głowa do góry 
Ja jesli mi jeszcze temp wzrosnie i nie spadnie ponownie do 10 DPO to moze zrobie test 11 DPO czyli sobota 25.07. Jesli spadnie i tak zostanie to nie bedzie sensu bawic sie w test, tym bardziej, ze 1 juz zrobilam w tym miesiacuHope33 a widze że my idziemy łeb w łeb :-) bo u mnie też dzisiaj 6 dzień wyższych tempek. I nawet podobne wysokości mamy (u mnie pierwsze po skoku ok. 36.5 teraz od czterech dni w okolicach 36,6) tyle, że mój cykl krótszy, no ale nie to się liczy... Trzymam kciuki!!!