Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za fasolke!A ja tak się chwaliłam, że zero objawów i co? - i teraz przez jakąś godzinkę czułam ćmienie w podbrzuszu, właściwie tak jak na @. No, więc oprócz nic-nie-mówiącego rzadkiego kłucia lewego jajnika doszedł mi lekki ból (nawet tego chyba bólem nie można nazwać) w podbrzuszu. No
aguś no najgorsze (albo najlepsze) jest to, że te nasze objawy o wszystkim mogą świadczyć więc nam nic nie mówią właściwie - dopóki nie ma @, jest nadzieja :-)
. Oj ciężki będzie ten tydzień ale mam przynajmniej na jutro zajęcie- pomyje okna bo po tych deszczach to okropnie zaciaprane są. To przynajmniej nie będe tyle o tym myślała i dzień szybciej zleci
. Za niedługo zaczną się testowanka. Oby wszystkie były pozytywne
.
;-).
. no i dół brzucha boli jak do @ a ona za 10 dni .Ale to jak wieczność.
hej dziewczyny.steskinlam sie i zaraz wszystko poczytam bo dopiero do domu weszlam.Akurat jak to pisze i od kiedy jestem w domu bardzo kluje mnie podbrzusze!(bardziej z jedenj strony).auu.w ogole w ciagu dnia tez mnie cos klulo ale delikatnie i wyzej.W pracy zauwazlylam rano troszeczke krwi w sluzie.sama nie wiem co o tym myslec.A sluzu tez mam troche.kurcze jak kluje!

zarodek sie zagniezdza... ja trzymam kciuki bardzo mocno :-)

też trzymam kciuki;-)
Ja mam takie dziwne bóle podbrzusza ale to chyba na @. bo za 10 dni ma przyjść to cholerstwo![]()
:-);-)