reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja tempka z rana 37 a wieczorem38(30 min temu) mierzy ktoras wieczorem???chyba TY ejif jakies masz tempki wieczorem? dodam ze jutro mam spodziewana @.Zobacze jaka jutro rano tempka bedzie.Oby wysoka
--

A ja tak się chwaliłam, że zero objawów i co? - i teraz przez jakąś godzinkę czułam ćmienie w podbrzuszu, właściwie tak jak na @. No, więc oprócz nic-nie-mówiącego rzadkiego kłucia lewego jajnika doszedł mi lekki ból (nawet tego chyba bólem nie można nazwać) w podbrzuszu. No:-D
aguś no najgorsze (albo najlepsze) jest to, że te nasze objawy o wszystkim mogą świadczyć więc nam nic nie mówią właściwie - dopóki nie ma @, jest nadzieja :-)
Trzymam kciuki za fasolke!

No dziewczyny zauważyłam że nie jestem sama z tym bólem podbrzusza;-)troszke się nas uzbierało:-D. Oj ciężki będzie ten tydzień ale mam przynajmniej na jutro zajęcie- pomyje okna bo po tych deszczach to okropnie zaciaprane są. To przynajmniej nie będe tyle o tym myślała i dzień szybciej zleci:tak:. Za niedługo zaczną się testowanka. Oby wszystkie były pozytywne:-D.
Mazia oby jutro tempka była wysoka no i niech ta głupia@ się odczepi od Ciebie na 9 miesięcy:-D:tak:;-).

ja dziś rano nie mierzyłam temp. bo mój dzieciaczek sie rozchorował po powrocie z koloni i musiałam gnać do lekarza no i nie miałam głowy. Teraz sobie własnie zmierzyłam .Co rano o 8 mam 37,2 lub 37,3 ostatnio a dziś o 20 miałam 38.Czy rano też mogła być podwyższona ?:eek:. no i dół brzucha boli jak do @ a ona za 10 dni .Ale to jak wieczność.:angry:

hej dziewczyny.steskinlam sie i zaraz wszystko poczytam bo dopiero do domu weszlam.Akurat jak to pisze i od kiedy jestem w domu bardzo kluje mnie podbrzusze!(bardziej z jedenj strony).auu.w ogole w ciagu dnia tez mnie cos klulo ale delikatnie i wyzej.W pracy zauwazlylam rano troszeczke krwi w sluzie.sama nie wiem co o tym myslec.A sluzu tez mam troche.kurcze jak kluje!

hej dziewczyny.steskinlam sie i zaraz wszystko poczytam bo dopiero do domu weszlam.Akurat jak to pisze i od kiedy jestem w domu bardzo kluje mnie podbrzusze!(bardziej z jedenj strony).auu.w ogole w ciagu dnia tez mnie cos klulo ale delikatnie i wyzej.W pracy zauwazlylam rano troszeczke krwi w sluzie.sama nie wiem co o tym myslec.A sluzu tez mam troche.kurcze jak kluje!

kochana... to plamienie moze swiadczyc o tym ze jestes w ciazy... :-):-):tak::tak: zarodek sie zagniezdza... ja trzymam kciuki bardzo mocno :-):tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry