reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja ide do lekarza w srode, dzis robilam betke i w srode rano zrobie, zeby sprawdzic czy prawidłowo sie wszystko rozwija. Ogolnie to sie troszke obawiam, bo pamietam missiiss1301 tez tak szybko testy przed @ wychodzily pozytywne i ona bedzie miala blizniaki, a moj M caly czas sie smial ze on na dwa na raz bedzie strzelał. mojemu kuzynowi dwa lata temu urodzily sie bliźniaki podobno co trzecie pokolenie to sie odzywa a nasz pradziadek byl z blizniąt :)

Wszyscy bliźniąt gratulują ale ja też sobie tego nie wyobrażam. Planujesz jedno a masz dwoje:baffled:. Mam tak małe mieszkanie że byśmy sie nie pomieścili. O drugim narazie nawet nie myślę, dopiero jak stać nas będzie na kupno większego mieszkania. Matka bliźniąt to chyba potrzebuje pomocy niańki jedno śpi to drugie płacze i na odwrót, podziwiam kobiety co sobie same radzą. U mnie na szczęście bliźniąt w rodzinie nie ma:happy:

reklama
pospałam sobie 1.5 godzinki, kożystając z tego, że MAły lulał...i..uwaga..mam zgagę!!!Masakra, ja i zgaga...to już na prawdę coś dziwnego się ze mna dzieje...powiedzcie mi dziewczyny co na FF oznacza kułko puste w środku, czyli nie kropka na wykresie, ale kółko, bo nie rozumiem dlaczego FF takie mi wstawił na dzisiaj..aha- emilchen i eijf- FF W szczegółowym przeglądzie mojego syklu podaje, że owulacja prawdopodobnie mogła wystąpić w sobotę tydzień temu...

powiedzcie mi dziewczyny co na FF oznacza kułko puste w środku, czyli nie kropka na wykresie, ale kółko, bo nie rozumiem dlaczego FF takie mi wstawił na dzisiaj..aha- emilchen i eijf- FF W szczegółowym przeglądzie mojego syklu podaje, że owulacja prawdopodobnie mogła wystąpić w sobotę tydzień temu...
puste kółko oznacza temperaturę mierzoną w innym czasie niż zazwyczaj, np. godzinę później niż zwykle. Mierzyłaś dziś o innej godzinie?
Zielona kibicuję Ci cały czas, nie nakręcaj się - zrobiłaś wszystko co można było (te przytulanki co dwa dni :tak:) więc teraz zaufaj matce naturze a ona myślę, że wie co będzie miała dalej robić :tak: ta zgaga Twoja bardzo mi się podoba ;-) jako oznaka fasolki oczywiście:tak:

no zielona trzymam kciuki. !!!!! może , może ..............:tak::tak::tak:.
A ja mam wypryski świadczace o przyjściu wkrótce @. Tylko coś mnie dół brzucha dziwnie boli w połączeniu z kłóciem. Ale może to też na tą cholerną @.:crazy::baffled:

A ja tak się chwaliłam, że zero objawów i co? - i teraz przez jakąś godzinkę czułam ćmienie w podbrzuszu, właściwie tak jak na @. No, więc oprócz nic-nie-mówiącego rzadkiego kłucia lewego jajnika doszedł mi lekki ból (nawet tego chyba bólem nie można nazwać) w podbrzuszu. No:-D
aguś no najgorsze (albo najlepsze) jest to, że te nasze objawy o wszystkim mogą świadczyć więc nam nic nie mówią właściwie - dopóki nie ma @, jest nadzieja :-)

ja mierzyłam dzisiaj temperaturę 40 minut później niż zwykle, ale to chyba jeszcze nic nie zmienia w pomiarze- dopiero w sytuacji różnicy o godzinę w jedną albo drugą stronę czytałąm, że w przypadku pomiaru godzinę wcześniej należy odjąć 1 kreskę od pomiaru, a w przypadku pomiaru godzinę później należy dodać jedną kreskę...słyszałyście o tym??JA nic nie dodałam..

reklama
zielona, słyszałam, ale jak długo stosuję NMPR nic nie dodawałam ani nie odejmowałam i też wychodziły ładne wykresy...
a te 40 minut wystarczyło, żeby Ci program zaznaczył tempkę jako mierzoną o innej godzinie :tak: ale to nic nie szkodzi, spójrz sobie na wykresy dziewczyn na FF (w galerii), wiele z nich ma co kilka tempek właśnie taką pustą w środku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry