reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Niby ten clearblue mozna testowac przed okresem(4 dni) ale ja i tak najpierw kupuje tansze ktore sa tak samo czule (chyba 25 mlU) i dopiero jak jakis wyjdzie to kupie clearblue.Chociaz teraz tak mowie a w tym mc zuzylam ich tyle ze az wstyd:sorry2:

to masz tak jak ja... zrobie jeden i nic... i niby wiem ze @ bede miec a pomimo tego nadal testuje i normalnie mialam ochote wziac z tych nerwow mazak i sobie domalowac druga kreseczke!!!! :-):-):-):-) tylko ze przeznaczeniaa i samej siebie sie nie oszuka... :-):-):-D:-D:-D

reklama
to masz tak jak ja... zrobie jeden i nic... i niby wiem ze @ bede miec a pomimo tego nadal testuje i normalnie mialam ochote wziac z tych nerwow mazak i sobie domalowac druga kreseczke!!!! :-):-):-):-) tylko ze przeznaczeniaa i samej siebie sie nie oszuka... :-):-):-D:-D:-D
No,nawiedzone jakies jestesmy ha ha:-D.Ja czasem obracam pod roznym katem byle cien choc zobaczyc.a tu nawet cienia nie ma

Hej dziewczynki:) Mój mąż od wczoraj zaczął barć kwas foliowy. Nawet sie nie buntował. Obiecał, ze zrezygnuje z gorących pryszniców:) Kochany jest:) Ja kupiłam sobie wiesiołka. Do dni płodnych jeszcze trochę czasu zostało ale jestem pełna nadziei, że w tym cyklu się uda. Mój mąż sie tak przejął, ze czytałwczoraj ulotkę od wiesiołka i kwasu foliowego. Później analizował mój wykres twmperatur. Porównywał z tym w książce z poradni przedmałżeńskiej. Cieszę się, ze w końcu zaczał się bardziej interesować.

A co do cierpliwości to ja też jestem niecierpliwa. Pewnie też będę ryczeć już tydzień przed spodziewaną @. Będę sobie obiecywać, ze nie zrobie testu a w końcu i tak zrobię itd. Zgadzam sie z Wami, ze tydzień przed @ jest najgorszy. Cały czas nadzieja, ze moze się udało a za chwile dolina, ze pewnie nie bo czujemy objawy zbliżającej sie @. A jeszcze jak ktoś mierzy temperaturę to widzi, że tempka spada i że nic z tego. Fajnie by było gdyby w tym cyklu nam wszystkim sie udało:) Ale to pewnie niemożliwe...
Ale sie rozpisałam:) Miłego dnia kochane:) U mnie pada:( Całą noc lało i burza była:( Ale moze się wypogodzi...

Kobitki bedzie nie tylko cien, ale piekna kreseczka :tak: jestem przekonana;-)
Eijf masz regularne cykle?? mierzysz mimo to temperature caly czas??
Cykle mam regularne (28 czasem 29).Temperatura mierze .w pierwszej fazie 36,4 w drugiej 36,9-37 czyli wszystko gra a i tak sie nie udaje:(No ale juz za pare dni mam dni plodne wiec zobaczymy:)
Strasznie chce juz wakacje zeby sie odprezyc a poki co zmykam do pracy:(( wiec wiekszosc dnia mnie tu nie bedzie.

Witam dziewczynki z rańca:-). Ale u nas burza była w nocy:szok:. Koszmar:baffled:. Wpadłam tylko się przywitać i lece z małą na zakupki;-) chociaż strasznie mi się nie chce wychodzić bo pogoda jest niefajna:-(.Ale jak mus to mus:blink:. Lece. Narazie:-D.

u nas też oberwanie chmury...lało caluteńką noc i od rana dalej leje, tak, że świata nie widać..pupy się z domu nie chce ruszać- dobrze, że nie muszę:-)MAteriały na obiadek mam, więc wszystko gra...dzisiaj w końcu odbieram termometr microlife- nie chciało mi się przez allegro zamawiać, więc babeczka z apteki musiała mi ściągnąć...

u nas też oberwanie chmury...lało caluteńką noc i od rana dalej leje, tak, że świata nie widać..pupy się z domu nie chce ruszać- dobrze, że nie muszę:-)MAteriały na obiadek mam, więc wszystko gra...dzisiaj w końcu odbieram termometr microlife- nie chciało mi się przez allegro zamawiać, więc babeczka z apteki musiała mi ściągnąć...

dzien dobry kochaniutkie

nie chce cie straszyc ale ja mam wlasciwie taki sam termometr... tylko inna firma wyprodukowala... ale tak to doslownie taki sam, nawet opakowanie to gdzie go wkladasz jest takie samo... no niby jest bardzo dokladny ale szczerze to mu nie ufam... dkupilam go na ebay i wczoraj dotarl :-):-):-) no wiec -zmerzylam temp zaraz jak go dostalam i wyszlo 36.71 a na tym co mierzylam kiedys (tez elektroniczny) wyszlo 36.4 :szok::oo: a ze bylam w pierwszym dniu @ to bardziej wierze temu starszemu... dlatego bede miec 2 pomiary z ranca... wszystko notuje, robie wykresy a pozniej porownam je... czy o tyle samo skok itp. itd.

reklama
Dzien dobry kobietki
ale sie usmialam czytajac Wasze posty:-)
myslalam ze to ja tylko taka nawiedzona z tymi testami a tu prosze
calkiem spore grono uzaleznionych:tak:
ja co miesiac sobie obiecuje ze nie testuje przed @ potem jednak nie wytrzymuje
robie przed i zazwyczaj stwierdzam ze test pewnie do bani wiec robie nastepny i tak do bolu az @przychodzi.
Sandrahaha witaj,widze ze podobna u nas sytuacja.my juz tez dlugo sie staramy:-(
ale moze razem nam sie uda:-)

Do góry