reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja z ciązy z MAteuszem mam 3 testy ciążowe, wszystkie zdjęcia usg, badania, kartę ciąży, 2 filmy dvd usg 4d ( w 18 i 28 tygodniu), klamerkę z przyschniętym kikutem z pempowiny, karteczkę z pojemniczka w którym leżał, z jego danymi, kosmyk pierwszych włosków, rachunek ze szpitala za poród rodzinny, ciuszki, w których wyszedł ze szpitala...mam taki kartonik schowany w szafie i zbieram tam wszystie rzeczy z jego dzieciństwa-mam plana dać mu to na 18- te urodziny, a do tego czasu chowac to u dziadków..teraz czekam na pierwszego wypadniętego zęba do schowania:-)

reklama
Ale tu gorąco było, jak mnie nie było :-D
kiciaq87 no właśnie mojemu mężowi o to chodzilo, że będzie jak baba łykać kwas foliowy - a któraś z dziewczyn chyba zrozumiala, że on nie chce staranek - chce bo to nasza wspólna decyzja była :-)
Marlenka, ja też na wakacje wybieram się w sierpniu, mam nadzieję, że już z dzidziusiem w środku ;-) a jak się nie uda, to może dzidzia będzie chciała się począć w górach za miesiąc... Taki ma wybór - albo teraz albo w sierpniu, mam nadzieję, że skorzysta z propozycji :-D
Za Dziewczyny z dwiema kreseczkami trzymam mocno kciuki !!! i za wszystkie pozostałe także. Owulacja nam się zbliża drogie Panie, u mnie prawdopodobnie też ok. 13,14,15 lipca będzie.

Dlatego ja tak sobie myslę, żeby jednak nie robić testu zbyt szybko, chyba wytrzymam... a może nie ... zobaczymy. Chciałabym poczekać hmmm najlepiej do 33 dnia cyklu, bo moje najdłuższe cykle miały 32 dni więc to by już było wystarczająco długo. Ale średnio mam 29 dniowe więc klops ;-) pewnie będę zbyt niecierpliwa ;-)

O rety dziewczyny szykuje się nam wielka zbiorowa owulacja:szok::tak::-D.

hehe prawda, prawda ja tez gdzies 14, 15 :-) cisza zapadnie na forum bo wszystkie beda facetow zameczac :-D:-D hahaha

Eijf tez w tym cyklu mam zamiar sobie te clear blue elektroniczne kupic, w zeszlym mialam first response, tez dobre, niby mozna je 6 dni wczesniej robic bo sa dosc czule, no i faktycznie mi pokazaly nawet 7 dni wczesniej dwie krechy, no ale co z tego:-(
ale te clear blue nie wiele drozsze a przynajmnie Ci wyraznie pisze co i jak, tylko nie wiem czy mozna je tez wczesniej robic, czy dopiero od dnia @ ?? kurcze mialam nie testowac przed @ a juz planuje :baffled:

Emilchen ja wiem o co Twojemu mezowi chodzilo bo mojemu chlopakowi to dokladnie o to samo :-) myslal by kto ze taki macho:-D:-D haha

reklama
hehe prawda, prawda ja tez gdzies 14, 15 :-) cisza zapadnie na forum bo wszystkie beda facetow zameczac :-D:-D hahaha

Eijf tez w tym cyklu mam zamiar sobie te clear blue elektroniczne kupic, w zeszlym mialam first response, tez dobre, niby mozna je 6 dni wczesniej robic bo sa dosc czule, no i faktycznie mi pokazaly nawet 7 dni wczesniej dwie krechy, no ale co z tego:-(
ale te clear blue nie wiele drozsze a przynajmnie Ci wyraznie pisze co i jak, tylko nie wiem czy mozna je tez wczesniej robic, czy dopiero od dnia @ ?? kurcze mialam nie testowac przed @ a juz planuje :baffled:

Emilchen ja wiem o co Twojemu mezowi chodzilo bo mojemu chlopakowi to dokladnie o to samo :-) myslal by kto ze taki macho:-D:-D haha
Niby ten clearblue mozna testowac przed okresem(4 dni) ale ja i tak najpierw kupuje tansze ktore sa tak samo czule (chyba 25 mlU) i dopiero jak jakis wyjdzie to kupie clearblue.Chociaz teraz tak mowie a w tym mc zuzylam ich tyle ze az wstyd:sorry2:

Do góry