reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzien dobry kobietki
ale sie usmialam czytajac Wasze posty:-)
myslalam ze to ja tylko taka nawiedzona z tymi testami a tu prosze
calkiem spore grono uzaleznionych:tak:
ja co miesiac sobie obiecuje ze nie testuje przed @ potem jednak nie wytrzymuje
robie przed i zazwyczaj stwierdzam ze test pewnie do bani wiec robie nastepny i tak do bolu az @przychodzi.
Sandrahaha witaj,widze ze podobna u nas sytuacja.my juz tez dlugo sie staramy:-(
ale moze razem nam sie uda:-)

mam nadzieje kochana bo ja juz trace nadzieje... wlasnie sie dowiedzialam ze mam pcos i torbiela 11mm na lewym jajniku :baffled::baffled: do tego 6 cykl z clo... ile sie staracie?? tez jestes na clo??

reklama
Sandrahaha u mnie sytuacja wyglada tak:
10 miesiecy staran i upragniona ciaza,niestety poronienie samoistne w 8 tyg.:-(
i tragedia jeszcze wieksza bo to ostatnia rzecz o ktorej myslisz jak sie dlugo starasz.
poronienie w listopadzie ,jest lipiec i nic.:-:)-(
tutaj znieczulica okropna,do 12 tyg.nie traktuja ciazy powaznie niestety.
bylam w polsce w zeszlym miesiacu ,wszystko ok z medycznego punktu widzenia
a ciazy jak nie ma tak nie ma.
staram sie wyluzowac ale chwile zwatpienia przychodza coraz czesciej i placze wtedy w poduszke z bezsilnosci:-(

Sandrahaha u mnie sytuacja wyglada tak:
10 miesiecy staran i upragniona ciaza,niestety poronienie samoistne w 8 tyg.:-(
i tragedia jeszcze wieksza bo to ostatnia rzecz o ktorej myslisz jak sie dlugo starasz.
poronienie w listopadzie ,jest lipiec i nic.:-:)-(
tutaj znieczulica okropna,do 12 tyg.nie traktuja ciazy powaznie niestety.
bylam w polsce w zeszlym miesiacu ,wszystko ok z medycznego punktu widzenia
a ciazy jak nie ma tak nie ma.
staram sie wyluzowac ale chwile zwatpienia przychodza coraz czesciej i placze wtedy w poduszke z bezsilnosci:-(

rozumiem cie doskonale... ja tez wyje... ostatnio beczalam tydzien przez @... teraz luzik ale znajac zycie to tylko do tygodnia po owulacji... tutaj lekarze niestety nie interesuja sie kbietkami przed 12tc :no: glupota normalnie... chce byc w iazy ale boje sie ze zajde w nia i poronie tak jak ty bo lekarz nic nie sprawdzi... wstaw suwaczek to bedziemy sledzic cykle :tak:;-)

Gaba gdzie te fluidki:tak:.
Ale ten dzień jest beznadziejny:sorry2:. Pogoda okropna, ciągle leje:baffled: z małą nie idzie nigdzie wyjść:-(. M siedzi jakiś naburmuszony, chyba go coś ugryzło:angry: tylko nie wiadomo co. No masakra jakaś:no:.

W 8 cyklu starań, trochę to potrwało. Ale może to i lepiej, bo mój M na początku naszych starań nie był przekonany, a ostatnie parę miesięcy to już bardzo chcial, nawet brał sam witaminki, nie mysiałam mu przypominać. A oto fluidki****************************************************************

W 8 cyklu starań, trochę to potrwało. Ale może to i lepiej, bo mój M na początku naszych starań nie był przekonany, a ostatnie parę miesięcy to już bardzo chcial, nawet brał sam witaminki, nie mysiałam mu przypominać. A oto fluidki****************************************************************

Dzięki za fluidki, ale sobie nałapałam:tak::-D.

reklama
Do góry