reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Malwina- wybacz, ale mi sie wydaje ze ty nadal kręcisz. Kilka dni temu pisałaś ze wychodzisz bo zaraz idziesz do lekarza, teraz piszesz ze masz wizyte 14-tego. Jednego dnia napisałas ze jestes w pracy a za chwile ze idziesz zmywać naczynia, a przeciez pracujesz w sklepie z artykułami dziecięcymi. Zaznaczasz współżycie na wykresie zanim ono wogóle nastąpi. Przeoraszam, ale to sie wszystko kupy nie trzyma. No i nie chcesz mieć dziecka i życ ci sie nie chce bo "teściowa" w szpitalu. Dziweczynko, jestes tak nie dojrzała, ze az przykro mi myslec ze mogłabyś być matką w najbliższym czasie.

reklama
TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???
bakteria - 12 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
kinga85
katia_793

wklejam liste tak dla przypomnienia.

a ja niestety melduje sie ze zl nowinka, przyszla dzisiaj @ i zaczynam nowy miesiac staran...zalamana jestem i nie w humorze ehhh:wściekła/y::no:

zły humor minie razem z @ a potem to juz sama przyjemnosc bedzie;-) owocnego października!!

Malwina- wybacz, ale mi sie wydaje ze ty nadal kręcisz. Kilka dni temu pisałaś ze wychodzisz bo zaraz idziesz do lekarza, teraz piszesz ze masz wizyte 14-tego. Jednego dnia napisałas ze jestes w pracy a za chwile ze idziesz zmywać naczynia, a przeciez pracujesz w sklepie z artykułami dziecięcymi. Zaznaczasz współżycie na wykresie zanim ono wogóle nastąpi. Przeoraszam, ale to sie wszystko kupy nie trzyma. No i nie chcesz mieć dziecka i życ ci sie nie chce bo "teściowa" w szpitalu. Dziweczynko, jestes tak nie dojrzała, ze az przykro mi myslec ze mogłabyś być matką w najbliższym czasie.
To samo sobie właśnie pomyślałam :tak:

przeczytaj dzisiejsze posty ze dzisiaj zadzwoniłam żeby się zarejestrować do lekarza bo źle się czuje i mam dopiero na 14-go. A ostatnio byłam u lekarza żeby zrobić badania moczu itp. czy wszystko jest Oki i badania miałam wszystkie Oki a od wczoraj strasznie źle się czuje dla tego sie zarejestrowałam do lekarza na wizyte

przeczytaj dzisiejsze posty ze dzisiaj zadzwoniłam żeby się zarejestrować do lekarza bo źle się czuje i mam dopiero na 14-go. A ostatnio byłam u lekarza żeby zrobić badania moczu itp. czy wszystko jest Oki i badania miałam wszystkie Oki a od wczoraj strasznie źle się czuje dla tego sie zarejestrowałam do lekarza na wizyte
Masz pecha, bo ja właśnie bardzo dokładnie czytam te twoje wypociny i same niescisłości w nich sa.

Maliwna, słuchaj, nie chce mi się Ciebie śledzić, bo w sumie takie zabawy mnie nie bawią. Ale przypomniała mi się kolejna rzecz i sprawdziłam. Dzisiaj pisałaś, że pracujesz do 20. Natomiast Twój post z 5.10 (poniedziałek) o 18:52 dotyczy tego, że wróciłaś z lasu z grzybków.
Dziewczyno, po co Ty to robisz? Masz jakieś zaburzenia albo kompleksy? Pewnie zaraz się na mnie posypie burza za takie oskarżenia, ale mnie to już wszystko śmieszy.

Tzn. śmieszą mnie te Twoje posty i heperaktywność na forum; ciągłe pytania itd., no i super bujne życie - staranka, ślub, 18 lat i praca (szkołę już skończyłaś??), choroba "teściowej", ślub cywilny... Pewnie że takie przełomy w życiu się zdarzają, ale ja nie jestem zbyt łatwowierna.

reklama
Do góry