reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja sie juz nie nakrecam bo to dopiero moj drugi cykl ale jestem niecierpliwa i nie umiem tak czekac. jesli nie dostane jutro @ to nastepny test zrobie pojutrze. mialam dzis kupic test ale nie kupilam bo zawsze kiedy kupuje to na drugi dzien dostaje @ :wściekła/y:

my sie staramy z mezem 3 cykl tylko tak naprawde to w pierwszym zapozno sie zorietowalismy wiec chcialam miec pewnosc ze za drugim wyjdzie bo sie kochalismy codziennie wiec tez niewypal a teraz kupilam testy owu i wykrylo ten pik i mam nadzieje ze cos bedzie tez mnie pobolewa podbrzusze i mam takie dziwne biale uplawy i szyjka moze troche ,,miekciejsza,, niz przedwczoraj ale pewnosci niemam co do szyjki bo nigdy wczesniej nie badalam a test chyba jutro rano zrobie bo ciekawa jestem:zawstydzona/y:

a mierzylas sobie temp? bo jesli bylabys w ciazy to temp utrzymuje sie na poziomie ok 37* i to jest zupelnie normalne, ja mierzylam teraz i mam 37,2* wiec nie wiem co mam o tym myslec.... Tak bardzo bym chciala zeby to byla prawda ze az boje sie jutra i kolejnego rozczarowania:-(

a wogole to kiedy masz miec @?? bo ja juz wczoraj mialam miec i dzis zrobilam test i nic... jedna gruba krecha i nawet pod lupa nie znalazlabym nawet cienia drugiej..... Przeszukalam chyba w calym necie info czy testy daja 100% ale bylo tyle przypadkow w ktorych test sie pomylil w jedna i druga strone ze zglupialam:confused2:

acha i jeszcze z takich objawow ktorych NIGDY nie mialam to bol glowy. TYLKO wtedy kiedy bylam chora a teraz nie jestem i boli mnie codziennie...

reklama
tempke mierze pierwszy cykl i po owu ciagle stale 36,8 codziennie a @ mam dostac 6.12. wiec jeszcze troche a co do testow to moga sie mylic sprobuj juto jak @ nie przyjdzie trzymam za Ciebie kciuki za Twoje 2 kreseczki :-)

Do góry