izus180584
Fanka BB :)
Dobranoc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Juz po bzykanku?WItam się wieczorowo![]()

najpierw robil sie coraz leprzy bo najpierw mialam przezroczysty rozciagliwy potem bialy lepki wczoraj taki bialo przezroczysty i rozciagliwy na 5 cm a dzis woda sama woda i to spoooro
i juz sama niewiem co z tym sluzem bedzie i czy ta owu wogole bedzie
Juz po bzykanku?
A wybierasz sie jeszcze na monitoring w tym cylku?

dla zdrowotności hehe

Pytam, bo ja tez mialam piekny pecherzyk, ktory pozniej nie pekl:-(heh taki szybki numerek byłdla zdrowotności hehe
nie już się nie wybieram na monitoring skoro wszystko jest oki będziemy działać bez wspomogaczy i obserwacji - co ma być to będzie![]()
i co się dzieje jak pęcherzyk nie pęknie ??Pytam, bo ja tez mialam piekny pecherzyk, ktory pozniej nie pekl:-(

Jest dupa;-) Nic- nie ma owulacji. A @ przychodzi w terminie....i co się dzieje jak pęcherzyk nie pęknie ??![]()
Jest dupa;-) Nic- nie ma owulacji. A @ przychodzi w terminie....
Wiesz nie chce Cie straszyc, ani dolowac. Mam nadzieje, ze u Ciebie peknie. Ale ja wlasnie tak mialam, a bylam pewna, ze owulka byla, bo mialam jakby bol owulacyjny. A sie okazalo, ze jednak nie. I w tym cylku tez mnie tak bolalo, a nie mialam niestety usg...

ja mam pęcherzyk w lewym jajniku a boli mnie prawy bok heheciekawezobaczymy daje sobie kolejne 4 miesiące jak się nie uda to wtedy pójdę i poproszę o monitoring i jakiś wspomagacz, żeby pęcherzyk pękłja mam pęcherzyk w lewym jajniku a boli mnie prawy bok hehe
;-)