reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
IZUS na chlopca to trzeba jesc duzo potasu i sodu !!!! :) witam was kobietki :) toska ciesze sie ze usg sie udalo ja sie jakos chyba poddaje ten moj sluz jakis do dupy w tym cyklu:zawstydzona/y: najpierw robil sie coraz leprzy bo najpierw mialam przezroczysty rozciagliwy potem bialy lepki wczoraj taki bialo przezroczysty i rozciagliwy na 5 cm a dzis woda sama woda i to spoooro:szok: i juz sama niewiem co z tym sluzem bedzie i czy ta owu wogole bedzie:zawstydzona/y:

i co się dzieje jak pęcherzyk nie pęknie ??:confused:
Jest dupa;-) Nic- nie ma owulacji. A @ przychodzi w terminie....
Wiesz nie chce Cie straszyc, ani dolowac. Mam nadzieje, ze u Ciebie peknie. Ale ja wlasnie tak mialam, a bylam pewna, ze owulka byla, bo mialam jakby bol owulacyjny. A sie okazalo, ze jednak nie. I w tym cylku tez mnie tak bolalo, a nie mialam niestety usg...

Jest dupa;-) Nic- nie ma owulacji. A @ przychodzi w terminie....
Wiesz nie chce Cie straszyc, ani dolowac. Mam nadzieje, ze u Ciebie peknie. Ale ja wlasnie tak mialam, a bylam pewna, ze owulka byla, bo mialam jakby bol owulacyjny. A sie okazalo, ze jednak nie. I w tym cylku tez mnie tak bolalo, a nie mialam niestety usg...

zobaczymy daje sobie kolejne 4 miesiące jak się nie uda to wtedy pójdę i poproszę o monitoring i jakiś wspomagacz, żeby pęcherzyk pękł :tak::tak::tak:ja mam pęcherzyk w lewym jajniku a boli mnie prawy bok hehe

reklama
zobaczymy daje sobie kolejne 4 miesiące jak się nie uda to wtedy pójdę i poproszę o monitoring i jakiś wspomagacz, żeby pęcherzyk pękł :tak::tak::tak:ja mam pęcherzyk w lewym jajniku a boli mnie prawy bok hehe
ciekawe:confused:;-)
Szkoda, ze ja nie wiem jak bylo u mnie w tym cyklu.... Skoro prl tak spadla to moze...

Do góry