reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochana jak będziesz chciała to przed terminem spodziewanej @ będziesz miała wszystkie objawy wierz mi :tak::tak: dlatego trzeba wyluzowac i spokojnie czekać :tak::tak:
wiem tego się boję że mój mózg będzie mi wysyłał wszystkie możliwe objawy ciąży:wściekła/y:To jest coś potwornego ,ja już przed snem myśle sobie jak będę robic test i tu nagle pojawi sie ta upragniona druga kreseczka, wiem jakie to cudowne uczucie ale oby tym razem się udało i bez żadnych komplikacji

reklama
kochana dzis masz pewnie dopiero owulacje wiecgdzie tu zajscie i testowanie test dopiero za 2 tygodnie niepredzej
tak myslisz? to dlaczego owu mi test nie wykazal tej mojej plodnosci? kupilam bobo plan moze sa nie takie jak trzeba? wczoraj mi test wykazal slaba druga kreske a dzis nie a zrobilam dzis dwa..wiec o co chodzi..:no::baffled:

wiem tego się boję że mój mózg będzie mi wysyłał wszystkie możliwe objawy ciąży:wściekła/y:To jest coś potwornego ,ja już przed snem myśle sobie jak będę robic test i tu nagle pojawi sie ta upragniona druga kreseczka, wiem jakie to cudowne uczucie ale oby tym razem się udało i bez żadnych komplikacji

będzie dobrze zobaczysz :tak::tak: tylko sobie nie wkręcaj za wiele bo zwariujesz
mnie dopadła depresja i naprawde dużo zajeło mi czasu wyjście z niej :-(

tak myslisz? to dlaczego owu mi test nie wykazal tej mojej plodnosci? kupilam bobo plan moze sa nie takie jak trzeba? wczoraj mi test wykazal slaba druga kreske a dzis nie a zrobilam dzis dwa..wiec o co chodzi..:no::baffled:
więc może już jesteś po owulce skoro wczoraj była słaba kreseczka to może dzień wcześniej i dwa dni wcześniej była owulacja??? A dzisiaj już jest po:confused:

My tutaj nie bardzo wierzymy testom owulacyjnym. Test owul. pokazuje że może byc owu w ciągu 24 godzin a czy pęknie pęcherzyk to już inna historia.

bo może za późno zrobiłaś test...wczoraj miałaś 13 dc, a on wykazuje wzrost hormonu LH, któy odpowiada za pęknięcie pęcherzyka - wtedy jest ten szczyt owulacji, od owulacji test ciążowy najwcześniej po 2 tyg

a moze zle zrobilas test albo moze byc tak ze poziom hormonu byl zbyt niski zeby test go dobrze wykryl ciezko powiedziec mi w zeszlym cyklu przez jakies 2 tygodnie wychodzila 2 slaba krecha wiec w tym cyklu zrezygnowalam z testow i przytulasy co 2 dni dopiero od wczoraj codzien bo owu mam

reklama
Kochane miłego pisania życze, idę zrobić jakąś dobrą kolacyjkę:-D
może jescze później zajrzę...czuję się ajk na plotach z koleżankami

Do góry