reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no to dajesz po jajach ja drugie urodze i koniec produkcji jajniki podwiazuje i swiety spokuj
no my z mezem chcemy 3 wiec mam jeszcze 2 szanse ;-) a u nas podwiazanie jajnikow jest zabronione ponoc bo czytalam o tym bo moze bym tez sobie dala zamiast tabsy do konca zycia brac a ni9edaj boze jak sie wpadnie jak sie zapomni :eek: no 4 dzieci to juz by bylo za duzo

ja nic nie planuję, ani imienia, ani płci nawet nie wyobrażam sobie jek będzie w ciazy...nie chcę zapeszać, stwierdziłąm, ze na to wszystko bedziemy mięli czas:tak:
Wewnętrznie czuję, ze u Nas synek bedzie i może sie to potwiedzi, bo żołnierzyki u mojego męza to dominuja te szybciutkie:-D
wiesz jak ma sie juz jedno to chce sie parke zazwyczaj sama zobaczysz i wspomnisz nas he he

no my z mezem chcemy 3 wiec mam jeszcze 2 szanse ;-) a u nas podwiazanie jajnikow jest zabronione ponoc bo czytalam o tym bo moze bym tez sobie dala zamiast tabsy do konca zycia brac a ni9edaj boze jak sie wpadnie jak sie zapomni :eek: no 4 dzieci to juz by bylo za duzo
ja mialam spirale 2 razy i 5 lub 8 lat z glowy swiety spokuj mialam cud miod i orzeszki he he

bardzo nie lubię bezczynności:wściekła/y: a ten cykl to tylko czekanie na @ postanowiłam więc pójść do lekarza i zrobić badanie na pzreciwciała w śluzie, tak więc jutro będę u gina na badaniu. To nawet dobrze się skłąd, bo przed @ jest duzo śluzu...będzie miał co pobierać.
Wezmęteż skierowania na hormonki, bo w jednym cyklu nie miałam robionych wszystkich na raz.
Wczoraj znalazłam madry schemat na forum i dziewczyny obcykane, pomagają w interpretacji.

Bardzo bym chciałą w przyszłym cyklu mieć fasolinę:tak:

reklama
Do góry