*Tośka*
Fanka BB :)
a kiedy mialas owulkae bo ja mysle ze moja byla tydz temu po sluzie tak mi sie wydaje
Owulke miałam tydzień temu na bank

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kiedy mialas owulkae bo ja mysle ze moja byla tydz temu po sluzie tak mi sie wydaje

a aparatowy to fotograf?chce, ale przez 3 m-ce lipa z dzidzi
a, że my nieświadomie kończyliśmy starankę przed owu więc chciałabym spróbować jeszcze bez skracania ;-)
śliczne pazurki
a twój to cukiernik?
mój z zawodu też, ale lipnie zarabiał i go zmusiłam do zmiany pracy
teraz jest aparatowym (więcej kasy ma) i przeszczęśliwy jest
:-)
jak fasolinka będzie chciała to i tak się nie odczepi od ciebie i będzie rosła (tak na przekór światu);-)
:-) trzymam kciukaski :-) starających się jest sporo (w tym moja skromna osoba), ale zostały też z nami kobietki "zafasolkowane"
;-):-)
kolezanka zakladala rok temu i placila 500zlja zakladalam u siebie w szwecji i w sumie prawie nic nie bolalo bylo refundowane z ubezpieczalni wiec za darmi a i w polsce czytalam ostatnio ze 95% lekarzy ma male pojecie o spiralach i nie umie ich zakladac zacofani ludzie
a jej znajoma zakladala jakas hormonalna i koszt 1000zl a sie okazalo ze jej organizm nie przyjal i tylko nie potrzebnie kase wydala...ale ja musze popytac gin i moze potem tez sie zdecyduje;-)TOsia to moze byc za wczesnie na test:Ja moge w sobote ale termin @ mam gdzies na poniedziałek - to nie za wcześnie na testowanko ??

heheh to mialysmy chyba w jednym czasie:-)ja mialam sluz od pon tzn 1 lutego do czwartku wiec mam nadzije ze cos z tego wyszlo i beda dwie krechy.a przytulanka byly w sobote, niedziele potem we wtorek i piatekOwulke miałam tydzień temu na bank![]()

spoko teraz jest tyle mozliwosci ze szok a na 5 lat to ta zwykla spiralka metalowa sie chyba nazywa i jest okkolezanka zakladala rok temu i placila 500zla jej znajoma zakladala jakas hormonalna i koszt 1000zl a sie okazalo ze jej organizm nie przyjal i tylko nie potrzebnie kase wydala...ale ja musze popytac gin i moze potem tez sie zdecyduje;-)
czesc, no to w srode za tydzien ide na HSG. Zobaczymy co to bedzie. Położna powiedziała,że dostane zwolnienie szpitalne i potem jeszcze kilka dni wolnego
![]()
laska ale masz jazde masakra moj tez sfiksowal i teraz chce probowac codziennie he he jakiej werwy dostal stara sie slucha tipsow moich co i jak az smiech mnie ogarnia he heheheh to mialysmy chyba w jednym czasie:-)ja mialam sluz od pon tzn 1 lutego do czwartku wiec mam nadzije ze cos z tego wyszlo i beda dwie krechy.a przytulanka byly w sobote, niedziele potem we wtorek i piatek![]()
a aparatowy to fotograf?
nie
prowadzi procesy chemiczne, obsługuje pompy, czasem dodatkowo ma załadunek i rozładunek cystern :-)heheh no mysle ze takie przytulanka wystarczylylaska ale masz jazde masakra moj tez sfiksowal i teraz chce probowac codziennie he he jakiej werwy dostal stara sie slucha tipsow moich co i jak az smiech mnie ogarnia he he

i chyba cos z tego bedzie;-)a od piatku bardzo mnie cycoszki bola a konkretnie sutki
tylko brzuszek jak balonik sie zrobil heheh