agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
ja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować![]()
Tośka w takim miejscu na pewno wypoczniesz

Svensonka Wenecja super!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować![]()

Tośka w takim miejscu na pewno wypoczniesz
Svensonka Wenecja super!
)a pies wszystkie drzewka mi podgryzaDziewczyny, wy tak o testach, a ja już w tą środą idę na HSG. Mam nadzieję,że nie będzie bolało
no to jeszcze caly zwierzyniec na glowie babo zostaw to sasiadom he hetam mogę zabrać zwierzaki które też mają raj :-) kot ucieka na kleszcze (ostatnio miał 26)a pies wszystkie drzewka mi podgryza
bedzie dobrze mysl pozytywnieDziewczyny, wy tak o testach, a ja już w tą środą idę na HSG. Mam nadzieję,że nie będzie bolało
gondola winko pizza he he to jest zycieTośka w takim miejscu na pewno wypoczniesz
Svensonka Wenecja super!
gondola winko pizza he he to jest zycie
no to jeszcze caly zwierzyniec na glowie babo zostaw to sasiadom he he
bedzie dobrze mysl pozytywnie
wyrzuty sumienia by mnie zjadły chyba chłopaki muszą jechac ze mna :-)