reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wklejam pierwszą z brzegu listę zaciążonych (skopiowana)

elunia800 ciąża w pierwszym cyklu picia
myszka2727 ciąża w pierwszym cyklu picia
Lete Hashimoto, niedoczynność, hiperprolaktynemia, słabe żołnierzyki,ciąża w drugim cyklu picia
natida ciąża w czwartym cyklu picia ziół razem z mężem
kaska84 PCO, ciąża w cyklu clo+ ziółka
Irysek25 macica dwurożna, Oligoasthenoteratozoospermia u mężusia, ciąż w pierwszym cyklu picia
GosiaSi starania od 2006r.pco, Hashimoto, ciąża w drugim cyklu picia
okukek ciąża w trzecim cyklu picia
taka00ja ciąża w pierwszym cyklu picia
kasiaakrk ciąża w pierwszym cyklu picia
Ineez ciąża w pierwszym cyklu picia
monika40005 ciąża w drugim miesiącu picia
gabcia32 ciąża w trzecim miesiącu picia
karaluk_27 ciąża w pierwszym cyklu picia
massumi ciąża w czwartym miesiacu

robi wrazenie?

reklama
myśa na razie myśl o fasolince puki @ się spóźnia, a nie o ziółkach...
mysle i od tego myślenia mi kory spawa:-(
miałam dzisiaj rano testować i tak przeżywałam że mój R mi mówił że gadałam przez sen wogóle się nie wyspałam i czuwałam żeby czasem nie przespać za długoa, w rezultacie zostawiłam to do jutra

mysle i od tego myślenia mi kory spawa:-(
miałam dzisiaj rano testować i tak przeżywałam że mój R mi mówił że gadałam przez sen wogóle się nie wyspałam i czuwałam żeby czasem nie przespać za długoa, w rezultacie zostawiłam to do jutra

coś w tym jest ja przed testowaniem wtorkowym spałam tylko 2 godziny :-( masakra

ja tez zaczynam pić ale te na drożność jajowodów i zrosty :zawstydzona/y: tak mi pojeżdziłyście po głowie że je kupiłam i czatuje na wizytke u pani dr może cos się wcześniej zwolni - chce sprawdzic te drożność :zawstydzona/y:
super Tośka...cieszę się, z,e się zebrałaś :-) ja też działam...tylko iech ta małpa przyjdzie, bo tak mnie wnerwiła, ze ...:wściekła/y: jestem zapisana do 2 ginów (różnych) i telefoon do znajomego koleżanki na NFZ też się umówię no i do poradni endokryno-ginekologicznej...to się an zywa desperacja!!!

reklama
Do góry