reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobietki po raz 1 od kiedy jestem na forum nienadrobie zaleglosci bo od wczoraj wieczora naskrobalyscie 40 stron:szok:

czy sa dzis jakies fasolki??? ja dzis bylam u poloznej i ma wizyte na 2 marca wiec odrazu wtedy zrobie sobie usg :tak:

aha i mam pytanie do kobietek po odsstawieniu antykoncepcji czy krwawienie mialyscie inne??? bo ja ten okres niby normalne krwawienie ale taskie blade ze szok zawsze mialam krwisto czerwony okres i nawet bordowy a ten i ostatni taki blady jakby mi ktos w srodku krew z woda rozrzedzil:eek::szok:

reklama
olkale a powiedz czy te ziółka kupuje się każde z osobna czy to są już gotowe w paczuszce tylko każde osobno zapakowane bo nie wiem czy każde zioło trzeba kupować oddzielnie i mieszać

Trzymam kciuki! Jak dla mnie to fasolka!

Asiucha zadne fasoliny nie bedzie bo wynik odebrałam po południu i jest <2 czyli kicha:-( w 5 tyug powinno być >500

Ja do końca z tymi porcjami nie kumam :eek:

jedna porcja to wymieszane wszystkie ziółka czyli te ok 3 litrów o których pisałam...

Wow jestem w szoku, weszłam na tą stronę bociana i czytam o dziewczynach co piją te ziółka, takie dolegliwości i ciąże po 1 -2 miesiącu picia ziółek.
Muszę je kupić!

kobietki po raz 1 od kiedy jestem na forum nienadrobie zaleglosci bo od wczoraj wieczora naskrobalyscie 40 stron:szok:

czy sa dzis jakies fasolki??? ja dzis bylam u poloznej i ma wizyte na 2 marca wiec odrazu wtedy zrobie sobie usg :tak:

aha i mam pytanie do kobietek po odsstawieniu antykoncepcji czy krwawienie mialyscie inne??? bo ja ten okres niby normalne krwawienie ale taskie blade ze szok zawsze mialam krwisto czerwony okres i nawet bordowy a ten i ostatni taki blady jakby mi ktos w srodku krew z woda rozrzedzil:eek::szok:

Ja po odstawieniu antykoncepcji miałąm normalne krawienia, żadnych anomalii.

Ale każdy organizm inaczej zachowuje się przy odstawieniu środków hormonalnych i nie tylko, więc nie ma co się przejmować. Następna @ będzie już pewnie normalna

reklama
Ja po odstawieniu antykoncepcji miałąm normalne krawienia, żadnych anomalii.

Ale każdy organizm inaczej zachowuje się przy odstawieniu środków hormonalnych i nie tylko, więc nie ma co się przejmować. Następna @ będzie już pewnie normalna
ale to juz 2 taka @ moja po odstawieniu tabsow i dziwne mi sie to wydaje ale nic za 2 tyg do gina to sobie z nim pogadam

Do góry