reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chodzi mio te połączenia kolorów co były w reklamie-n. śliwka węgierka z mglistym porankiem-mam przed sobą paletę i tak myślę

hmm dość długo myślisz muszę przyznać.... poza tym tak na odległość to ciężko bo to zależy od wielkości pomieszczenia od tego jak jest nasłonecznione i w ogóle takie tam ....:nerd: ... pomyśl bo ja spadam do łóżeczka :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Dobranoc Kochana - napisz jutro co wybrałaś będę od rana :rofl2:

reklama
U Nas staranka o dzidzi ja się zaczęły mężowi zakupiłam również salfazin a Ja brałam Oeparol a przez miesiąc również castagnus.....i wd mnie pomogło...zaszłam w ciążę.......ale niestety nie dane mi było się cieszyc długo ciązą.....poroniłam w 16 tc....jaka przyczyna była mam nadzieję ze tego sie dowiem z wyniku histop.:-(

pyza przykro mi uszy do gory ja urodzilam synka ktory zyl tylko 7 godzinek i nawet go nie widzialam bo odrazu go wzieli na neonatologie intensywnej terapi do innego szpitala by go ratowac ale sie nie udalo :-:)-( uda sie nastpnym razemzobaczysz kochana musi sie udac

adusia dopisac cie do listy ziolopijek?? pozniej fajnie bedzie podziwiac efekty :-) tylko napisz ktore pijesz czy ta 3 cy jednak 1 :tak:

ja wlasnie jestem po wypiciu mojego wywaru czarownic :-D mniam mniam dobra ta trojeczka :-)

Wzięłam ten przeciw poronieniom, bo lekarz mi powiedział, że mam takie zagrożenie, gdybym już zaszła, bo mam niski poziom hormonu tarczycy. Dlatego lepiej się zabezpieczyc, mimo że biore też tabletki na to. A powiedzcie mi kobitki jak to jest z Waszymi lekarzami? Ja jestem u drugiego, ale chce zmienic. Ten jest taki niemiły, że odechciewa się chodzić. Nadąsany i w ogóle. A to ważne, żeby był choć troche miły... Mam racje?

cześć ja na mała chwilkę zrelaksowana i wymoczona wpadłam;-)
kasik widze, ze z Bydzi jestes, ja też :tak:
no na temat ginów to nic nie mów...ja właśnie poszukuję kogoś fajnego...w kolejnym cyklu własnie postanowiłam zrobić najazd na nich...z racji opóźniajacej sie @ zaczęłam już w tym;-)
Chodze do Wojtynka w Toruniu, Gepert - Rodzik w Intercorze, wybieram sie do Sochy (gabinet pryw) czekam na 5 dc, i do Sztenca w Szubinie (też prywatnie) zarejestrowałam sie jeszcze na Gajowej w Poradni endokrynologii - ginekologicznej...zobaczę kto mi najbardziej przypasuje i przy nim zostane.\
Polecam zmianę ginów, bo musi być dobry kontakt...jak tu się czegoś dowiedzieć od naburmuszonego ćwoka....;-)

U Nas staranka o dzidzi ja się zaczęły mężowi zakupiłam również salfazin a Ja brałam Oeparol a przez miesiąc również castagnus.....i wd mnie pomogło...zaszłam w ciążę.......ale niestety nie dane mi było się cieszyc długo ciązą.....poroniłam w 16 tc....jaka przyczyna była mam nadzieję ze tego sie dowiem z wyniku histop.:-(

współczuje...tak tak zióła na poronienie to dobry pomysł:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masz całkowitą rację u mnie stwierdziła pani doktor wtórną niepłodność spowodowaną brakiem owulki......która była albo nie była:eek::eek::eek: pół roku czyli 6 cykli i nic następna wizyta i co okazała się że mam stan zapalny (wyszedł w cytologii) dostałam globulki i w 8 cyklu były dwie kreski.Czasami "pierdoła" nie pozwala zamieszkać fasolce.......ja zakupiłam na allegro cały zestaw trójeczkę....na owulację właśnie a zastanawiam się nad jedynką.

lopop nie ociągaj się tylko rejestruj do gina...jeszcze jeden głos za:tak:
kto jeszcze?

kochana to be sensu, myslisz o sobie "słabo", ze coś nie gra z Toba...trzeba to wyjaśnić i zachodzić i rodzić rodzeństwo synkowi:tak:
Bede Cię motywowała jak Cie tylko zobaczę on-line obiecuje:tak:;-)

przypominam kobitki ktora chce wpisac sie na liste ziolopijek mowic mi ja dopisze z wielka przyjemnoscia :tak:

widzę, ze nadyżurną się zgłosiłaś?:-D

no to wpadłam, poczytała, popisałam i uciekam;-)
polecam Wszystkim staraczkom trochę ruchu...pomaga na złe nastroje:tak:

dobrej nocki życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co to ma byc - znowu wszystkie uciekaja jak ja przychodze:wściekła/y:
Witam bardzo serdecznie,

jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych rad :) Staramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.

Pozdrawiam :)
A wiesz dlaczego nie ma owulki? Mialas przebadane wszystkie hormony?

ale prolaktyna jakie ma objawy jak jest za wysoka?? brak owulacji czy jakie ?? b nie wiem
Ja mam/mialam podyzszona prl i nie mialam zadnych objawow - cykle regularne, nieszczegolnie obfite ani bolesne, nawet wszystkie objawy owulki mialam. A na monitoringu sie okazalo, ze jej jednak nie ma:-(

lopop nie ociągaj się tylko rejestruj do gina...jeszcze jeden głos za:tak:
kto jeszcze?
Ja!!!:tak:

olkale dokladnie , staram sie wciagnac i byc odpowiedzialna za ten watek zeby sie am pieknie rozwijal i zeby w kazdym cyklu ktoras sie chwalila fasolka poziolowa :tak: ahhh ale to by bylo piekne !!!!!:-) dlatego bede sie starala jak najmocniej zeby wszystko pieknie ladnie wygladalo i jak najwiecej kobitek zeby do nas sie przylaczylo :tak:

reklama
Hej dziewczynki witam się z rańca jak zwykle przy owocówce :)

Przepraszam Was dziewczynki za swoją nieobecnośc na BB ale ostatnio tyle spraw na głowie że masakra jakaś :tak: oczywiście podczytuje w miarę możliwości i jestem na bieżąco hehe z tym co się dzieje u was.

Miłego dnia

Do góry