reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witaj kasik my tu ostatnio zaczelysmy pic ziolka bo znalazlysmy stronke gdzie wielu kobietom z wieloma problemami pomogly zajsc w ciaze nawet zalozylysmy watek zilopijki zapraszamy rozniez na niego bo tam tez sa ziolka na owulacje :tak:

reklama
kasik ja starcilam w 24 tc dzidzia bo za szybkos ie urodzil i od tamtej pory po pierwzym okresie zaczelismy sie starac i narazie mam same @ wywolywane i zadnej owu od porodu :-( tak jak bylo przed ciaza po lutce mi dopiero w 62 dc si epojawila owulka i antos sie zrodzil a tak to 5 miesiecy sie staralismy i woulki niet :no: teraz sprobowalam ziolka wejdz na ziolopijki mowie ci ja sie zdecydowalam jak zobaczylam jaki procent dziewuch zaciazylo po nich po 1-2-3 cyklach z nimi zobacz bo warto i oby i nam wszystkim tak pieknie pomogly . jak bedziesz si eprzylaczac to pisz ja cie dopisze do listy :) jak juz sie na ktores zdecydujesz i zacznisz kuracje. co pawda to prawda co naturalne to naturalne :)

lopop a to nie trzeba w konkretnym dc?? w ogole to jak pije ziolka to nie wiem czy mi nie padam od tego ale moze tak szybko by nie spadla bo to dopiero 3 dzien picia ich

Ostatnia edycja:
lopop a to nie trzeba w konkretnym dc?? w ogole to jak pije ziolka to nie wiem czy mi nie padam od tego ale moze tak szybko by nie spadla bo to dopiero 3 dzien picia ich
pewnie to wszystko zależy od poziomu jej podwyższenia, a badanie nie jest drogie u mnie 22 zł więc uważam że warto.
Dziewczyny piszcie ja na moment znikam bo idę do piekarni po chleb tak na ok 10-15 minut

missiiss1301 tak mi przykro z powodu straty, takie rzeczy nie powinny się zdarzać!! Ja mam też wywoływaną miesiączkę luteinką, bez niej nie ma mowy o miesiączce. Póki co dostawałam ją w 30, 31 dniu. Zobaczymy teraz, zostało mi jakieś 12 dni do miesiączki. Oby się nie pojawiła :)

reklama
kasik to tak jak ja jak nie dostae lekow to @ nie ma ... ehh moze jak przyjdzie sprobuj tych ziol warto poczytac ja juz zaczelam pic ob y mi sie uregulowaly teokresy i tobie tez :tak:

kurde moj piesek probuje kopac dziure w lozku :-D:-D:-D

Do góry