To go zrob - nie bedzie testa, nie bedzie pokusJa codziennie wstaje i myślę hmm może by dzisiaj zrobić ten test ciążowy może już coś pokarze, leży w domu i mnie kusi
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To go zrob - nie bedzie testa, nie bedzie pokusJa codziennie wstaje i myślę hmm może by dzisiaj zrobić ten test ciążowy może już coś pokarze, leży w domu i mnie kusi
![]()
no to witaj w klubieJa codziennie wstaje i myślę hmm może by dzisiaj zrobić ten test ciążowy może już coś pokarze, leży w domu i mnie kusi
![]()
To go zrob - nie bedzie testa, nie bedzie pokus![]()
tylko wiesz z tymi testami to roznie ja jak gadalam z moja gin to powiedz mi ze najlepiej zrobic go tydzien po spoz @ bo moze byc falstartheh niestety jestem rozdarta, z jednej strony wiem że jak go zrobię to i tak wyjdzie jedna krecha, to taki ćwiczenie silnej woli:-)
witaj :-)czy mogesie skromnie dołączyć :-)
jestem mamą dwójki bombli,w maju biorę ślub z mym narzeczonym,marzymy o wspólnym maluszku,może w tym roku jeszczesie uda :-)
Zagladam tu w miedzyczasie robienia porzadkow:-)Hej co znowu u nas tak cicho
Tośka , Maćku gdzie jesteście?
Idę zrobić kawkę i wracam i ma tu być naskrobane że ho ho![]()
Zagladam tu w miedzyczasie robienia porzadkow![]()