reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Notatki musisz robic;-)
NIe dozylnie tylko docipnie:-D
to jak zastrzyk mi zrobią dowcipnie...bardzo dowcipne;-)
tak notatki mam...;-)

:szok:Matko Boska skąd tego tyle :szok: lekarz Ci kazał czy sama chcesz?

robisz to wszystko prywatnie czy na NFZ ?
Boja raczej prywatnie na NFZ jak byłam ostatnio u lekarza to nawet morfologii mi nie chciała zlecić :laugh2:
batonik mam karte medicover z firmy i wyciagam z niej co mogę...gdybym robiła prywatnie to zrobiłąbym w 2-3 dc najważniejsze (LH i FSH) i w 21 dc prolaktynę i progesteron...
a co do lekarzy to właśnie o to chodzi, ze mnie :angry: takie żydy (nie chc nikogo obrazić) ale skapia na każdej pacjentce, zeby za duzo kasy z kontraktu nie stracić i zarobić....to nie lekarze tylko biznesmeni...jka słysze, ze ktoś rok czy 2 lata chodzi do lekarza, aten mu łaskę rob z badaniemi to mnie to wpienia poprostu!!!

reklama
to jak zastrzyk mi zrobią dowcipnie...bardzo dowcipne;-)
tak notatki mam...;-)

batonik mam karte medicover z firmy i wyciagam z niej co mogę...gdybym robiła prywatnie to zrobiłąbym w 2-3 dc najważniejsze (LH i FSH) i w 21 dc prolaktynę i progesteron...
a co do lekarzy to właśnie o to chodzi, ze mnie :angry: takie żydy (nie chc nikogo obrazić) ale skapia na każdej pacjentce, zeby za duzo kasy z kontraktu nie stracić i zarobić....to nie lekarze tylko biznesmeni...jka słysze, ze ktoś rok czy 2 lata chodzi do lekarza, aten mu łaskę rob z badaniemi to mnie to wpienia poprostu!!!

nom ja właśnie byłam ostatni raz u lekarza rok temu a ona mi z takim tekstem wyjechała :wściekła/y: wredny babsztyl

Ja też mam kartę medicover ale standard z firmy to się pewnie nie łapię jak znam życie bo bardzo uboga

no ja wiem tylko że czasem (a tak było u mnie) jeden poprawia drugiego i wtedy zgupieć można bo i tak nie wiesz który dobrze mówi.
A wszyscy to prywatnie czy na NFZ też któryś?

no tak ale jesteś w stanie ocenić lekarza po pierwszej wizycie, jak nawet mu się do badan (aktualnych) nie chce zajrzeć to o nim już coś wiesz...jak słysze jeden cykl co2-gi dzien na monitoring, bo chce zobaczyć co się z pęcherzykim dzieje, bez tego nie ruszymy, to też juz wiem, ze jest ok...
tak myślę...
do tej pory ta moja to oglądała mi pęcherzyk ok 10-14 dc i potem nie mówiłą żeby przyjść do sprawdzenia czy pękł...więc ja w sumie nawet nie wiem, czy on ma odpowiednią wielkosć przy owulce i nie wiem czy pęka?

o ja tez mam medicavera karte :bialy abonament :-) z firmy..

olkale widze ze masz wszystko zaplanowane jak ja :-) u mnie tez mojitoribgi od tego cyklu, mierzenie tempki i ladna dieta z magnezem :-) mezus juz ladnie wpierdziela androwit :tak:

jej a ja zaraz do pracy jade do meza chyba a moze nie ... hmm musz epomyslec..

nom ja właśnie byłam ostatni raz u lekarza rok temu a ona mi z takim tekstem wyjechała :wściekła/y: wredny babsztyl

Ja też mam kartę medicover ale standard z firmy to się pewnie nie łapię jak znam życie bo bardzo uboga
te badania, które robie są na biały pakiet...to nie jest żaden wypasiony pakiet...napisz do nich maila z nr karty i poroś o zakres usług...ja tak zrobiłam i się okazało, ze prawie wszystkie badania laboratoryjne mogę robić...to robie:-D

o ja tez mam medicavera karte :bialy abonament :-) z firmy..

olkale widze ze masz wszystko zaplanowane jak ja :-) u mnie tez mojitoribgi od tego cyklu, mierzenie tempki i ladna dieta z magnezem :-) mezus juz ladnie wpierdziela androwit :tak:

jej a ja zaraz do pracy jade do meza chyba a moze nie ... hmm musz epomyslec..
niby zawsze miałam zaplanowane...ale ten cykl to zmasowany atak robię;-)

no tak ale jesteś w stanie ocenić lekarza po pierwszej wizycie, jak nawet mu się do badan (aktualnych) nie chce zajrzeć to o nim już coś wiesz...jak słysze jeden cykl co2-gi dzien na monitoring, bo chce zobaczyć co się z pęcherzykim dzieje, bez tego nie ruszymy, to też juz wiem, ze jest ok...
tak myślę...
do tej pory ta moja to oglądała mi pęcherzyk ok 10-14 dc i potem nie mówiłą żeby przyjść do sprawdzenia czy pękł...więc ja w sumie nawet nie wiem, czy on ma odpowiednią wielkosć przy owulce i nie wiem czy pęka?
no właśnie mój jak był pęcherzy to kazał przychodzić co 2-3 dni i obserować tylko że do niego trudno się dostać i w końcu się zniechęciłam bo raz dodzwonić się nie możesz to 2-3 godziny czekasz prywatnie żeby wejść na 10 minut masakra- liczę że u tej babki będzie inaczej

reklama
olkale:-D no no ja tez wlasnie masowy atak wszystkim co sie da :-D:-):tak:

masakra z tymi monitoringami co piszecie... a to nie trzeba tylko wtedy zeby zobaczyc czy rosnie i czy pekl??:eek: ja tak bede chodzila i wiecej nie chce bo ie mam tyle kasy :sorry:

Do góry