reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale a nie musi ci na to lekarz wypisac skierowania?? bo u mnie musi bo jak ja chce to mi nie zrobia a gin z tego medicavera jest dbilem :-(
musi lekarz współpracujacy...u Nas nie ma medicovera tylko placówki współpracujace...poszłam do mojej gin i powiedziałąm, ze maż chce jechać na konsultacje do kliniki do Poznania i tam chcą zebym z takimi badaniami przyjechała;-) i chcę oszczędzić kasę jak mam karte:-D wypisała...

zastosowałam metodę wywyerania wpływu...zrzuciłam odpowiedzilalnosć na kogoś innego
Moze u Was też są placówki współpracujace....moze gin bardziej przyjazny?

reklama
olkale:-D no no ja tez wlasnie masowy atak wszystkim co sie da :-D:-):tak:

masakra z tymi monitoringami co piszecie... a to nie trzeba tylko wtedy zeby zobaczyc czy rosnie i czy pekl??:eek: ja tak bede chodzila i wiecej nie chce bo ie mam tyle kasy :sorry:
słońce no to jest własnie ten komfort karty..nie patrze ile razy chodz , z anic nie płacę...nie wiem ile jeszcze popracuję w tej mojej firmie dlatego tak korzystam....

jakbym chodziła prywatnie to szła bym ok 12-13 dc i potem ok 15-16 i tyle....pewnie nie każdego miesiaca...a moze bym pokombinowała jak wporzo ginna NFZ to pierwsza wizyta na NFZ z monitoringiem a druga pryw i nie mówiłąm bym jedenemu o drugim;-)

hej kobietki mam pytanko ile czasu(dni) przed usg u gina niemozna sie przytulaskowac???
ja nie robie zadnych luzów...jak jest płodny czas to ostro dajemy;-) i usg robię:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musi lekarz współpracujacy...u Nas nie ma medicovera tylko placówki współpracujace...poszłam do mojej gin i powiedziałąm, ze maż chce jechać na konsultacje do kliniki do Poznania i tam chcą zebym z takimi badaniami przyjechała;-) i chcę oszczędzić kasę jak mam karte:-D wypisała...

zastosowałam metodę wywyerania wpływu...zrzuciłam odpowiedzilalnosć na kogoś innego
Moze u Was też są placówki współpracujace....moze gin bardziej przyjazny?
wiesz przed chwileczką też w Chojnicach znalazłam placówkę współpracującą w necie będę musiała się tam przejść i sie po pytać

ten zastrzyk wstrzykną w cipeńki żeby przez ten kontrast widzieć:sorry:
super :szok:

no właśnie mój jak był pęcherzy to kazał przychodzić co 2-3 dni i obserować tylko że do niego trudno się dostać i w końcu się zniechęciłam bo raz dodzwonić się nie możesz to 2-3 godziny czekasz prywatnie żeby wejść na 10 minut masakra- liczę że u tej babki będzie inaczej
no to moze zniechęcić, ale warto się poswięcić chociaż 1-2-3 cykle zeby było wiadomo co się dzieje...tak mi się wydaje...

o nowe zdjątko Agutka Super!!!! ;-)

Dziękuję - takie samouwielbienie. :eek: :laugh2: :-p :zawstydzona/y:

agutka a mosze mizanka 1?? ona jest taka chyba na wszystko po troche :tak:

ja tez niemialam zadnych badan i zdecydowalam sie na nr 3 bo moze pomoc a napewno niezaszkodzi:tak:

Agutka ja polecam mieszankę 1, bo ona uniwersalna bardzie jest...ja też do końca nie wiem co u mnie nie gra i właśnie na wyregulowanie ją piję:tak:

No to muszę poczytać o tej 1,skoro wygrała w podpowiedziach. :-p

zrobiłam teściora ale nic jedna krecha, tak mnie korcił i już, ale jeszcze się łudzę że zrobiłam za wcześnie:-(

Bankowo za wcześnie!

A mam pytanko czy któraś z was ma również tak że partner ma dziecko z poprzedniego związku?

U Nas jest na odwrót. :tak: :-)
Szkoda tego chłopca,naprawdę... :-(

Widzę że holsy na topie.
Wiecie co ja to myślałam że może jestem jakś dziwna i wyuzdana bo kiedyś rozmawiałam a właściwie przysłuchiwałam się rozmowei koleżanek z pracy o seksie i byłam wręcz zakłopotana dlatego się nie odzywałam bo one jeśli chodzi o pieszczoty faceta były takie zimne i stanowcze że nigdy nie zrobią facetowi dobrze bo to obrzydliwe. Ja wychodzę z załżenia że jak ludzie się kochają i sobie ufają i godzą się obydwoje na jakies numerki to jest ok i nie jest to nic złego.

:tak: :tak: :tak: :-)

olkale weszłam na stronke medicover zalogowałam się na swoją kartę i co wszystko co tam mam wypisane w zakresie to mogę ? bo tego od cholery praktycznie wszycho :sorry:

olkale weszłam na stronke medicover zalogowałam się na swoją kartę i co wszystko co tam mam wypisane w zakresie to mogę ? bo tego od cholery praktycznie wszycho :sorry:
no widzisz to szybciutko do matopatu się rejestruj...tak najlepsi w Toruniu

ja długo też nie korzystałam ale sie:wściekła/y: i już korzystam:-D

reklama
Do góry