reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jeszcze na sekundę zaglądnęłam,bo zaraz wyrko ścielimy. :-)
Zuzia od razu padła,po swojej ulubionej od dłuższego czasu książce - "Zuzia i Hultaj,czyli Zakochany Kundel". :-) Ma ją jeszcze po mnie,bo baaardzo ją lubiłam. :-)

Hej Dziewczynki :*

znowu taka tutaj produkcja że SZOK!!!
A ja mam tylko chwilę więc jutro poczytam co u Was.

Korci mnie żeby iść jutro na betkę, ale może lepiej jeszcze w weekend mieć nadzieję że to bejbi...chociaż jaki to ma sens. Polezę.

buziaczki

Trzymam kciuki! :tak:

reklama
czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly
Ja mialam wysoka prl i testy wlasnie tak mi wychodzily, ze ta druga zawsze byla bledsza (no chyba, ze testy byly ferelne, bo z allegro. teraz mam z apteki, to zobaczymy). I mimo, iz pecherzyki nie pekaly nigdy zadnej torbieli nie mialam:no: Roznie to widocznie bywa i niestety nie ma zadnej reguly...

Jeszcze na sekundę zaglądnęłam,bo zaraz wyrko ścielimy. :-)
Zuzia od razu padła,po swojej ulubionej od dłuższego czasu książce - "Zuzia i Hultaj,czyli Zakochany Kundel". :-) Ma ją jeszcze po mnie,bo baaardzo ją lubiłam. :-)

Trzymam kciuki! :tak:
agutka a jak staranka u ciebie?

lopop to ja juz nie wiem skoro zaszlam i i tak moge miec podwyzszona... chyba nie bede robic juz tych badan glupich tylko te ziola i monitoringi i clexane i w dupie b ede miala wszystko i tak bedie najlepiej a no i jeszcze tempka :tak:

agutka to by byl dopiero prezent :D

Ja mialam wysoka prl i testy wlasnie tak mi wychodzily, ze ta druga zawsze byla bledsza (no chyba, ze testy byly ferelne, bo z allegro. teraz mam z apteki, to zobaczymy). I mimo, iz pecherzyki nie pekaly nigdy zadnej torbieli nie mialam:no: Roznie to widocznie bywa i niestety nie ma zadnej reguly...
ja tez miałam podwyższona prolaktynę ale testy owu zawsze wyraźna II kreska, ale jak piszesz zawsze są odstępstwa od reguły i chyba ja jestem nim:-(
dzis jest 24 przyjmujac 28 dc
ja bym troszke jeszcze poczekała tak ok 2 dni? nie wiem.....:shocked2:

reklama
i wiecie co mnie jeszcze teraz wkurza zadnych objawow na @ ani na zaciazenie choc tu moze byc za wczesnie . zawsze na tydz przed @ cycusie mialam takie wilkie ze szok , nawet byly trudnosci z dopieciem plaszcza ( a dzis czylam takiae jakby swedzenie i pieczenie ) i co tu myslec :-(

Do góry