reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to nic tylko zaprzęgnąć psy i jechać w siną dal. to taka wersja Polskiego "wsiąść do pociągu byle jakiego..."

zgadzam się,ale bez epitetów-tak dobrze się jeszcze nie znamy i nie chcę sie spoufalać;-);-)

w imieniu suzi-która ma fasolinkę proszę o odprawienie czarów specjalnie dla niej,bo się boi plamien i denerwuje że jest coś nie tak. takie czary-mary na odpędzenie złych myśli.

proszę O NACZELNA BABY BOOMOWA SZAMANKO
plamy plamy gowniane plamy
za cholere im sie nie damy
niech leca w piach bo na nich juz czas
haha
suzi daj sobie luzik
i w zamian kup sobie wuzik
ha ha pozdrawiam nie daj sie laseczka jest okiiiiiiiiiii

Svensonka dobrze że Cię widzę.
Powiedz jaka jest cena tego digitalnego cudeńka ciążowego ?
kochana na polskie zlotowki wychodzi 45zl okolo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to się nazywa talent literacki.studiowałam polonistykę ale takich dzieł nie miałam okazji czytać.normalnie między Mickiewicza i Króla Lwa włożyć. takie ha kuna ma ta ta

reklama
Do góry