reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej hej witamy i trzymamy kciuki za marcowe staranka :tak:

Dziękuje za kciuki :-D

szczerze to troszke sie obawiam czy dam rade przy takiej gromadce,bo byłoby to moje trzecie maleństwo :-)ale chec posiadania go jest taka ogromna :-D:-D

dziewczynki czy łykacie juz kwas foliowy i witaminki??
ja sie własnie zastanawiam czy juz nie zaczac łykac tymbardziej ze karmie piersia moją dwulatkę,a ona wszystko ze mnie wyciąga :-D

heloł!!! Nikt się tutaj wcześniej nie znał!
Powodzenia w marcu życzę! Albo teraz do roboty...w suknię się najwyżej wszyje kliny.
oj ciezko byłoby mą suknie przerobic :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a powiedz o której te naleśniki będą ?? i z czym może zdązymy z moim W. :-D

nom jak dobrze pójdzie to zdążycie bo autostradą to 2,5 h a zanim mój R zrobi zakupy to pewnie obiadokolacja będzie :laugh2::laugh2::laugh2: gorzej niż baba na zakupach:laugh2::laugh2::laugh2:

ja uwielbiam piątkowe naleśniki z serkiem danio i dżemem truskawkowym nisko słodzonym polecam palce lizać :tak::-p

Dziękuje za kciuki :-D

szczerze to troszke sie obawiam czy dam rade przy takiej gromadce,bo byłoby to moje trzecie maleństwo :-)ale chec posiadania go jest taka ogromna :-D:-D

dziewczynki czy łykacie juz kwas foliowy i witaminki??
ja sie własnie zastanawiam czy juz nie zaczac łykac tymbardziej ze karmie piersia moją dwulatkę,a ona wszystko ze mnie wyciąga :-D

kochana każda z nas łyka kwas foliowy, witaminy i do tego ziólka pijemy zapraszamy na wątek ziołopijki hehehe
nie wiedziałam że 2 latki się karmi piersią :sorry: nie mam dzieci nie wiem :sorry:

kochana każda z nas łyka kwas foliowy, witaminy i do tego ziólka pijemy zapraszamy na wątek ziołopijki hehehe
nie wiedziałam że 2 latki się karmi piersią :sorry: nie mam dzieci nie wiem :sorry:
zajze nba wąteczek :-)

Nawet trzy latki mozna piersia karmic,zalezy to wyłącznie od mamy ;-)

Synka karmiłam dwa ipół roku,córcie do tej pory ,ale pomału zaczynamy odstawiac sie od cycusia :-(

reklama
to masz 23 latka i tak sobie radzisz ladnieee

niop,udało mi się.pracuję tam od września.takie szczęście że znalazłam pracę niedługo po skończeniu studiów.:-D:-D

powiem że to mi się i tak picem udało,bo szukali kogoś z doświadczeniem,ale wystarczyło im że skończyłam polonistykę-licencjat.a w między czasie robiłam studium administracyjno-prawne i po trochu szkoliłam się w grafice.myślałam żeby może robić zaocznie magistra,ale jak na razie to mi się nie chce.skończyłam tyle szkół i kursów że muszę sobie dychnąć.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry