Mysza84
Fanka BB :)
czyli to byla owulkaq![]()
Tak jakby, ale ja już sama nie wiem, może ten test był jakiś do dupy. Jeżeli tak to byłaby dość późno bo 24dni po zabiegu, a wcześniej pęcherzyk rozwijał się już ok 15dc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli to byla owulkaq![]()

Boy or Girl Gender Test, Baby, Health Beauty. Great deals on eBay!

Boy or Girl Gender Test, Baby, Health Beauty. Great deals on eBay!
IntelliGender Boy or Girl Gender Prediction Test - Hocks.com
moja mama kazala ci podac te adresy ze z tych stron mozesz zamowic![]()

wyslalabym jej wester union to szybko by odebrala i mi przyslala hehemama napisala ze jest bardzo podobny bo sie zjawila na skapie chyba ja wyczarowalyscie hihihi wywolalyscie hihihi i pokazalam jej ten post z testema gdzie to znalazlas???
SVERSONKA tez taki wez a przesylka jest za feee mi mama wlasnie kupila ten za 3 dolcewyslalabym jej wester union to szybko by odebrala i mi przyslala hehe
no takl tylko nie wiadomo czy to wogole jest wysylkowe zagranica?tyle że wysyłka kosztuje 50 dolców a sam test 25 masakra![]()
nie jestem w ebey zarejestrowanano takl tylko nie wiadomo czy to wogole jest wysylkowe zagranica?
a jak nie dojdzie?
ta druga strona to licytacyjna jest
Early Gender Prediction Test BOY or GIRL 97%+ Accurate - eBay (item 380209120167 end time Mar-23-10 19:23:29 PDT)no takl tylko nie wiadomo czy to wogole jest wysylkowe zagranica?
a jak nie dojdzie?
ta druga strona to licytacyjna jest

nie da sie usa i canada tylko moga kupowac tak tam piszeEarly Gender Prediction Test BOY or GIRL 97%+ Accurate - eBay (item 380209120167 end time Mar-23-10 19:23:29 PDT)
ten kup 3 dolary kosztuje i za darmo wysylka tylko ze bedzie szla 2-3 tygodnie ale to nic i cena jest kup teraz a nie licytacja![]()
niech twoja mama kupi dwa to jej kase oddam za wszystkonie da sie usa i canada tylko moga kupowac tak tam pisze
kurrrrrrrr..........de
nie jestem w ebey zarejestrowana
jasna dupa niech mi to ktos kupi oddam kaseeeeeeeeeeeeeeeee