87zabka
Fanka BB :)
niewiem zapytam mamy wieczorem jak bedzie na skapie bo teraz to u nich wczesne ranoa wie ktoras jak sie nazywaja te testy z kanady?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niewiem zapytam mamy wieczorem jak bedzie na skapie bo teraz to u nich wczesne ranoa wie ktoras jak sie nazywaja te testy z kanady?

![]()
to ten test z canady
czyli to byla owulkaqWróciłam z zakupów...z testami.
Zrobiłam owulacyjny i ciążowy ->na każdym I krecha.
Więc ja już nie wiem czy to była owulka ostatnio...ahh pożyjemy zobaczymy. Już więcej testów nie zrobię.
Ale kupiłam też mojemu chłopu krem pod oczy - ciekawa jestem jego reakcji. Żeby się nie okazało że będzie przez 3 lata stał w łazience i pojemność dalej będzie wynosić 15ml.
absolutnie niema ja mialam 1 poronienie a potem 2 ciaza byla ksiazkowa wszystko idealnie i mala duuza byla 4330 i 58 cm wiec sie niemartwznalazłam coś ku pokrzepieniu mego skołatanego serca
cyt:
W większości przypadków pierwsze, a nawet następne poronienie nie ma wpływu na zdolność do zajścia i donoszenia następnej ciąży. Utrata płodu we wczesnych tygodniach ciąży zdarza się stosunkowo często.
:-)

mama napisala ze jest bardzo podobny bo sie zjawila na skapie chyba ja wyczarowalyscie hihihi wywolalyscie hihihi i pokazalam jej ten post z testem![]()
to ten test z canady
a gdzie to znalazlas???w internecie spytaj ile kosztuje bym jej kase pszeslala to by mi kupilamama napisala ze jest bardzo podobny bo sie zjawila na skapie chyba ja wyczarowalyscie hihihi wywolalyscie hihihi i pokazalam jej ten post z testema gdzie to znalazlas???