reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cycki mnie swędzą :laugh2::laugh2:

:-pfaktur?? :-pto kim jesteś z zawodu?

:-D śliczna fasolinka ;-) rośnie jak na drożdżach :tak:

:-) trzeba buchać optymizmem :tak: inaczej byśmy się tu wszystkie załamały ;-)

kobietko nie smutkuj ;-) łepek do góry może w następnym cyklu :tak: pamiętaj, że w końcu Bozia dała co cykl dni płodne, a nie raz w roku :tak: ...tyle szans... :tak:

leż plackiem i się nie przejmuj :tak:

:-D:-D:-D superowe :-D:-D:-D

a jakie?? na owu?? :-p daj cynka czy działają fajnie... :-p

:-)witaj:-)

Ja na chwilkę. Nadrobiłam co tam naklikałyście... :tak: Zaraz do rodzinki idę, a wieczorem znów zajrzę co naklikałyście i wtedy przy ziółkach nadrobię ;-):tak:
Zapomniałam zadzwonić i się zarejestrować do gin :cool: LIPA!!! :sorry:
Muszę Lutkę sama zacząć... :sorry: Żebym tylko w poniedziałek nie zapomniała się zarejestrować... :tak:

DO KOBIETEK ROBIĄCYCH TESTY OWU:
Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??

na owu :-D ale takie zatomatyzowane :-D coś podobnego jak svensonka robiła ciążowy :tak: ciekawe co pokaze heh

reklama
witam:-)
wrocilam od lekarza:-) potwierdzil ciaze:-Dna usg widac bylo fasolke 6mm:tak::tak:zarodek byl slabo widoczny i to z usg jakos 4 tydz ciazy a z ostatniej @ponad 6 tydzien..ale sie ciesze bo juz mam zdjecie w domciu:happy::happy::happy::happy:dostalam skierowanie na wszystkie badania i za miesiac wizyta;-)

Co do tej lini po ciazy fakt szybko wróciłam,młode mi wszystko wyciągnęły,ale to dobrze bo w jednej i drugiej ciazy prawie 30 kilo przytyłam :szok::szok::szok:A teraz nosze rozmiar 34 :sorry::-D

to ja też tak chcę!!!będę karmić dziecko dopóki na studia nie pójdzie to będę super szprychą i modelki będą przy mnie jak wieloryby wyglądać:laugh2::laugh2::laugh2:

a sąsiedzi będą o mnie mówić "nasza szkapa" bo będe nosić rozmiar 20,5;-);-);-)

wrocilam od lekarza:-) potwierdzil ciaze:-Dna usg widac bylo fasolke 6mm:tak::tak:zarodek byl slabo widoczny i to z usg jakos 4 tydz ciazy a z ostatniej @ponad 6 tydzien..ale sie ciesze bo juz mam zdjecie w domciu:happy::happy::happy::happy:dostalam skierowanie na wszystkie badania i za miesiac wizyta;-)

to prosimy o zdjęcie fasolki!!!!!!!!!!plissss!!!!tak się zapatrzę to może i mi się rozwinie fasoleczka.:laugh2::laugh2:

a tak wogóle to GRATULEJSZYN!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gratuluje :-):-):-)

bunia ja sie smiałam ze do 18-stki karmić będę :-D

Co do tej lini po ciazy fakt szybko wróciłam,młode mi wszystko wyciągnęły,ale to dobrze bo w jednej i drugiej ciazy prawie 30 kilo przytyłam :szok::szok::szok:A teraz nosze rozmiar 34 :sorry::-D
ja tez 28 kg ale duzo zostalo i zaluje ze krotko karmilam ale teraz sobie powiedzialam ze minimum do pol roku bede karmic:tak:

reklama
o tym właśnie piszę.jak mi dziecko pójdzie na studia to będę do niego jeździła z laktatorem albo mrożone mu przesyłała razem ze słoikami bigosu i kompotami:laugh2::laugh2::laugh2:
jakaś ty dobra matka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

żabka ja tez chce kolejne długo karmić,ale napewno tez naucze ssac butle bo bez tego ani rusz przy synku i córce byłam uziemiona,ani na krok wyjsc niemogłam bo za cycem ryczały :sorry:córa do tej pory tylko przy cycu usypia,i to naprawde męczące.

Do góry