reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ja tez ale umiarkowanie...tak samo wyszło...mieszkanko raczej klasycznie urzadzone;-)

no ja pije ziółka i uciekam do meza, na planowanie jutrzejszego dnia...bo nici nie wyjdzie z tego...
miłej nocy zycze:tak:

Pa Olkale miłej wycieczki jutro;-);-);-) zajrzyj jak wrócisz to coś nam opowiesz ciekawego :laugh2:

reklama
kochana na ziołopijkach zadałam ci pytanie
to może nie zaciążaj jak ma ci minąć taka wycieczka do mamy dobrze pamiętam?
wiesz nic nie dzieje sie bez przyczyny:eek::eek::eek::eek::eek:
juz odpisalam :tak: a wycieczka mnie nieominie wlasnie dlatego chce teraz zaciazyc bo latanie jest tylko niewskazane w pierwszym trymestrze i w ostatnim miesiacu z tego wzgledu ze moze porod byc wczesniej a tak latanie nic nieszkodzi wiele kobiet na swiecie lata z brzuszkami a ja sie nieboje :tak: ale oczywiscie przed lotem zrobie wszystkie badania i wogole wszystko pod opieka lekarza :tak:

nom a ja właśnie wytransportowałam mojego R do kolegów bo po niego przyjechali a on miał wyrzuty sumienia że ja sama zostanę :laugh2::laugh2::laugh2: a ja przecież mam tu tyle koleżanek że :szok: na pewno nie będę się nudzić i w końcu pojechał :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a ja juz mam spanie z glowy mala ma taki kaszel ze ja obudzil i zyhga bo tescier ja dzis slodkim zafutrowali i nic porzadnego niezjadla :wściekła/y: jeszcze tylko brakuje zeby mnie zarazila i kolejny miesiac staranek bedzie w d...pie przez chorobe :zawstydzona/y:

no ja tez ale umiarkowanie...tak samo wyszło...mieszkanko raczej klasycznie urzadzone;-)

no ja pije ziółka i uciekam do meza, na planowanie jutrzejszego dnia...bo nici nie wyjdzie z tego...
miłej nocy zycze:tak:
dobrej nocki życzę

nom a ja właśnie wytransportowałam mojego R do kolegów bo po niego przyjechali a on miał wyrzuty sumienia że ja sama zostanę :laugh2::laugh2::laugh2: a ja przecież mam tu tyle koleżanek że :szok: na pewno nie będę się nudzić i w końcu pojechał :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no to piszemy:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry