reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Przykro mi:-(

Ale na pocieszenie i powiem, ze ja mam ten cykl rowniez w plecy, bo owulka byla pozno i sie niestety "nie wstrzelilismy":no: Dobrze, ze robilam testy owu, bo tak bym pewnie latala, ze @ mi sie spoznia. A tak to wiem, ze bedzie pozniej bo owulka byla pozniej:tak:
W piatek ide do gina po wspomagacze:tak: Moze to mi pomoze...
:tak:tak tak zdecydowanie...przykro mi z powodu zblizającej się @

hm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnie
na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-:)wściekła/y:
i dlatego już nie poszłam położyłam się w wyrko i beczałam jak bóbr

och lopop przykro mi :-( nie trac nadziei kochana, zaskoczycie w końcu ...

W końcu znalazłaś dla nas czas Kochana :)

ja czuję się nieźle dziękuję a Ty pokarz lepiej brzucholek :)
brzuchola musze poszukać na zdjeciach, bo ostatni brzusio robiłam 1,5 tyg temu na spływie kajakowym zdjecie jeszcze jest w aparacie...ale zaraz wrzucę zdjecie z ostatniego usg...

maluch, 2010.06.02., 14w3d...jpg

dwie lekararki powoedziały,ze wyglada na dziewczynkę, ale to jeszcze wczesnie jest...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
brzuchola musze poszukać na zdjeciach, bo ostatni brzusio robiłam 1,5 tyg temu na spływie kajakowym zdjecie jeszcze jest w aparacie...ale zaraz wrzucę zdjecie z ostatniego usg...

Ok pochwal się bo już się o Ciebie martwiłam że się nie odzywasz nic :zawstydzona/y:

P.S. kiedy ginek powiedział Tobie o płci ??

To zdjęcie z 14 tygodnia to teraz już pewnie widać na 100 % a kiedy masz kolejne usg ??

Ok pochwal się bo już się o Ciebie martwiłam że się nie odzywasz nic :zawstydzona/y:

P.S. kiedy ginek powiedział Tobie o płci ??
mniej wiecej w 13 tyg, na usg prenatalnym (nie bój sie wszystko będzie i u Ciebie ok :))
dzidzia leżała na brzuszku, za nic sie nie chciała przekręcić na boczek (a to jest potrzebne do zmierzenia przeziornosci karkowej) no i miedzy nogami była bułeczka :)

dzis wieczorem ide do gina prywatnie, ale nie jestem pewna czy on będzie już oglądał w ta strone, na ostatniej wizycie mówił mi, ze najwczesniej w 18tc...a w czwartek idę do tej mojej ona dokładnie oglada płód i próbuje przekrecic dziecko, zeby zajrzeć miedzy nogi ;) choć ostatni mimo prób dziidzia leżała ze skrzyżowanymi i ugiętymi nogami...śmiałyśmy się, ze jak prawdziwa dziewczynka :)

dzis wieczorem ide do gina prywatnie, ale nie jestem pewna czy on będzie już oglądał w ta strone, na ostatniej wizycie mówił mi, ze najwczesniej w 18tc...a w czwartek idę do tej mojej ona dokładnie oglada płód i próbuje przekrecic dziecko, zeby zajrzeć miedzy nogi ;) choć ostatni mimo prób dziidzia leżała ze skrzyżowanymi i ugiętymi nogami...śmiałyśmy się, ze jak prawdziwa dziewczynka :)

no w końcu dobrze ułożona dziewczynka :tak::-D:-D:-D

to daj znać po wizycie co i jak żeby znowu nie było że wpadniesz do nas na BB za miesiąc no no no :laugh2:

Witam się i ja :-)

batonik na forum to ja już byłam o 5.50...bo od 3 spać nie mogłam i stwierdziłam że mam dość kręcenia się w łóżku...ale później o 7 jeszcze zasnęłam i obudziłam się całkiem niedawno :-D

lopop, Tośka przykro m z powodu @...ale może nie przylezą. Oby!

olkale jejku Ty już końcówka 17tc...kiedy to zleciało.
Chodzisz do kilku lekarzy ?
Powiedz mi jak rozwiązałaś temat karty ciąży, masz u każdego lekarza inną ?
Pozdrawiam Was wszystkie!

batonik na forum to ja już byłam o 5.50...bo od 3 spać nie mogłam i stwierdziłam że mam dość kręcenia się w łóżku...ale później o 7 jeszcze zasnęłam i obudziłam się całkiem niedawno :-D

No w końcu się doczekałam ;-):tak::-)

czekam na Ciebie od rana a to że byłaś już tak wcześnie to wiem bo zaglądałam na Twój profil :-D:-D:-D

ja też pojawiłam się rano o 7 i nikogo nie było więc poszłam spać do 10 :zawstydzona/y::-D

tak u każdego mam inna karte :) ten prywatny wie, ze chodze też do innego gina...szczera byłam dziewczynka :)
tak, tak Mysza ja tak długo nie zaglądałam :( sorki, ale naprawdę duzo nauki miałam...2 najtrudniejsze egzaminy ...licze,ze zaliczyłam, ze wyniki we wtorek i czwartek...batonik jeszcze mi ostatni rok został...mam zjazdy 2 razy w roku po ok 10-14 dni i wtedy zaliczam cały semesrt plus zjazd na sesję (ten skończył się wczoraj)
Jasne,ze teraz bedę częściej zagladała, choć pisz eteż prace magisterska,z eby na zjeżdzie wrzesniowym oddać już gotową :)

batonik z pewnym oporem...ale wstawiam moje zdjecie...mam nadzieje,ze zginie w tłumie ;)IMG_2481.jpg
to jest pierwszy spływ naszej niuni :)

Piękny brzucholek :tak::-) ja już nie mogę się doczekać takiego :-D
mówią,ze teraz juz widać,ze jestem cieżarna...cyck duze, w swoje staniki sie nie mieszczę...no i troche biodra jakby sie rozeszły....

idę na spacerek i po małe zakupy...jak dzisiaj nie zajrzę to na pewno jutro
Buziaki

reklama
Do góry