reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć wczoraj nie miałam jak napisać bo wizyta nam się przeciągnęła do wieczorka, a dzisiaj rano wyjazd na chrzciny i dopiero wróciłam do domku. Wczoraj rano też robiłam test ale kreska taka sama wiec na razie bez zmian jutro chyba wybiorę się do lekarza państwowo jak mi się uda zobaczę co mi powie i dam znać.

cześć zabka
pusto tu przez ten weekend:eek: strasznie
oj pusto pusto niewiele do nadrabiania
Wszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?
ja musze sie przyznac ze niebylam i raczej niepojde jak zobaczylam jak tesc wyzwal znajoma od kretynek bo zaglosowala na komorowskiego a nie na kaczynskiego tak jak on to szok ten czlowiek ma cos nieteges z glowa kazdy glosuje jak chce ja tez bym chyba na komorowskiego glosowala
:-) niektórzy odsypiają Grand Prix :tak:;-)

Witam :-p
hej batonik juz nam 12 tydzien sie zaczal :-) i pierwszy trymestr za tydzien bedzie za nami i zacznie sie 2 jupiiii:-D

Wszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?
hm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnie
na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-:)wściekła/y:
i dlatego już nie poszłam położyłam się w wyrko i beczałam jak bóbr

na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-:)wściekła/y:

Przykro mi:-(

Ale na pocieszenie i powiem, ze ja mam ten cykl rowniez w plecy, bo owulka byla pozno i sie niestety "nie wstrzelilismy":no: Dobrze, ze robilam testy owu, bo tak bym pewnie latala, ze @ mi sie spoznia. A tak to wiem, ze bedzie pozniej bo owulka byla pozniej:tak:
W piatek ide do gina po wspomagacze:tak: Moze to mi pomoze...

oh lopciu tak mi przykro :zawstydzona/y::-( czemu to zycie jest takie okrotne i tak doswiadcza te ktore sie staraja :zawstydzona/y:

Przykro mi:-(

Ale na pocieszenie i powiem, ze ja mam ten cykl rowniez w plecy, bo owulka byla pozno i sie niestety "nie wstrzelilismy":no: Dobrze, ze robilam testy owu, bo tak bym pewnie latala, ze @ mi sie spoznia. A tak to wiem, ze bedzie pozniej bo owulka byla pozniej:tak:
W piatek ide do gina po wspomagacze:tak: Moze to mi pomoze...
maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???

oh lopciu tak mi przykro :zawstydzona/y::-( czemu to zycie jest takie okrotne i tak doswiadcza te ktore sie staraja :zawstydzona/y:
nie mam pojęcia dlaczego tak jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???

ja tak mam :-(

Witam sie :-)
Po 2 miesiącach zatrzymania @ i owu - nareszczie @ wczoraj przylazła :tak:
Czasem mam dość, ale się człowiek nie poddaje :tak: A dziś taki piękny sen miałam - synek mi się śnił - znów jestem pełna nadzieji i walczę :-)

Sama jestem?? :sorry:
Piję od wczoraj ziółka o.Sroki na owu -któraś z Was pije ziółka??
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam wszystkie Panie

zrobiłam kolejne testy po tym co ostatnio wstawiłam, teraz już wychodzi normalna kreska, nie trzeba jej szukać ze świeczką:-)), ale co innego mnie martwi, pobolewa mnie dziś lekko podbrzusze dokładnie jak na @ to 24 dzień tak jak ostatnio dostałam i mam taką lekką wydzielinę jasno brązową, i tak się zastanawiam czy to normalne, bo jak okres normalnie przychodził to od razu całą parą bez żadnych plamień a tu takie coś:-(

Gratulacje dla Majusi, ta kreseczka jak moja z tego testu co wstawiłam:-)

Do góry