Wszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?cześć zabka
pusto tu przez ten weekendstrasznie
reklama
majusia221
Fanka BB :)
Cześć wczoraj nie miałam jak napisać bo wizyta nam się przeciągnęła do wieczorka, a dzisiaj rano wyjazd na chrzciny i dopiero wróciłam do domku. Wczoraj rano też robiłam test ale kreska taka sama wiec na razie bez zmian jutro chyba wybiorę się do lekarza państwowo jak mi się uda zobaczę co mi powie i dam znać.
oj pusto pusto niewiele do nadrabianiacześć zabka
pusto tu przez ten weekendstrasznie
ja musze sie przyznac ze niebylam i raczej niepojde jak zobaczylam jak tesc wyzwal znajoma od kretynek bo zaglosowala na komorowskiego a nie na kaczynskiego tak jak on to szok ten czlowiek ma cos nieteges z glowa kazdy glosuje jak chce ja tez bym chyba na komorowskiego glosowalaWszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?
hej batonik juz nam 12 tydzien sie zaczal :-) i pierwszy trymestr za tydzien bedzie za nami i zacznie sie 2 jupiiii:-) niektórzy odsypiają Grand Prix;-)
Witam![]()

hm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnieWszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?
na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-
i dlatego już nie poszłam położyłam się w wyrko i beczałam jak bóbr

Przykro mi:-(hm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnie
na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-wściekła/y:
![]()
Ale na pocieszenie i powiem, ze ja mam ten cykl rowniez w plecy, bo owulka byla pozno i sie niestety "nie wstrzelilismy"

W piatek ide do gina po wspomagacze

oh lopciu tak mi przykrohm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnie
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-wściekła/y:
![]()

maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???Przykro mi:-(
Ale na pocieszenie i powiem, ze ja mam ten cykl rowniez w plecy, bo owulka byla pozno i sie niestety "nie wstrzelilismy"Dobrze, ze robilam testy owu, bo tak bym pewnie latala, ze @ mi sie spoznia. A tak to wiem, ze bedzie pozniej bo owulka byla pozniej
W piatek ide do gina po wspomagaczeMoze to mi pomoze...
nie mam pojęcia dlaczego tak jestoh lopciu tak mi przykro:-( czemu to zycie jest takie okrotne i tak doswiadcza te ktore sie staraja
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Scully
mamusia :)
maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???
ja tak mam :-(
Witam sie :-)
Po 2 miesiącach zatrzymania @ i owu - nareszczie @ wczoraj przylazła

Czasem mam dość, ale się człowiek nie poddaje

Sama jestem??

Piję od wczoraj ziółka o.Sroki na owu -któraś z Was pije ziółka??
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gniesia007
Fanka BB :)
Witam wszystkie Panie
zrobiłam kolejne testy po tym co ostatnio wstawiłam, teraz już wychodzi normalna kreska, nie trzeba jej szukać ze świeczką:-)), ale co innego mnie martwi, pobolewa mnie dziś lekko podbrzusze dokładnie jak na @ to 24 dzień tak jak ostatnio dostałam i mam taką lekką wydzielinę jasno brązową, i tak się zastanawiam czy to normalne, bo jak okres normalnie przychodził to od razu całą parą bez żadnych plamień a tu takie coś:-(
Gratulacje dla Majusi, ta kreseczka jak moja z tego testu co wstawiłam:-)
zrobiłam kolejne testy po tym co ostatnio wstawiłam, teraz już wychodzi normalna kreska, nie trzeba jej szukać ze świeczką:-)), ale co innego mnie martwi, pobolewa mnie dziś lekko podbrzusze dokładnie jak na @ to 24 dzień tak jak ostatnio dostałam i mam taką lekką wydzielinę jasno brązową, i tak się zastanawiam czy to normalne, bo jak okres normalnie przychodził to od razu całą parą bez żadnych plamień a tu takie coś:-(
Gratulacje dla Majusi, ta kreseczka jak moja z tego testu co wstawiłam:-)
Podziel się: