reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
mie również przykro, że @ przylazla. następny cykl napewno będzie owocny.;-)

dziewczyny ja też się zastanawiam co z alkoholem. no bo my tu się staramy, a w miedzy czsie wypadają różne imprezy. i co Wy robicie?? jak jeszcze nie wiadomo czy bedzie bobo czy nie, a na test za wcześnie??
pytam bo jakoś nie mogą rozgryźc tego tematu

Moim zdaniem w pierwszej fazie cyklu do owulki można pić, w II fazie jeżeli za wcześnie na test, bo np jest pare dni po owulce, to też się można napić (ja osobiście uważam, że lampke, 2 winka, ewentualnie piwko, ale bez wódki), a jeśli to jest z dzień 2 przed terminem @, a wypada w tym czasie jakaś impreza alkoholowa, to ja bym bede zrobiła. A propo's bety dzweoniłam do labolatorium, bo już nie pamiętałam ile kosztowała i 25 zł jak przyjde ok 8 to po 12 w południe powinnam mieć już wynik, a jeśłi nie to w rten sam dzień do 16 do odbioru i najlepiej zadzwonić i dopytać czy już jest/ Pamiętam, że jak ja robiłam bete, top poszłam na pobranie ok 8, a po 12 już miałam wynik w ręce. Chodze do labolatorium analiz Ślląskiego takiego wielkiego, więc tam szybko w miare wszytsko robią i wszelkie możliwe badania jakie są nawet tam przeciwciała ANA robiłam, wysyłają do Wa-wy i do 14 dni wynik

ja nie piję alkoholu już w okresie owulacyjnym do @...ani nie biorę leków. Nigdy nie wiadomo jak to wpływa.

No ja w tej II fazie też nie piję i nie biorę leków. Chyba, że np bardzo głowa mnie boli, ale to tylko z konieczności i tylko apap, a piję jak już sytuacja bardzo tego wymaga

bardzo dziękuję dziewczyny za odpowiedź. czyli ja wogóle nie powinnam pic bo bladego pojecia nie mam kiedy bedzie @ ani owulka:-D to się dopiero nazywa jazda bez trzymanki.

kurcze tylko w weekend przychodzą znajomi i znajac życie zacznie się dopytywanie co i jak...

Cześć KOchane:*:*
ja dopiero z pracki wróciłam ohh jak mnie brzuch boli:(
udało mi się Was nadrobić w czytaniu^^
jestem padnięta idę troszkę odpocząć :)

reklama
Do góry