reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie dziewczyny!:)

JA dopiero ogarnęłam się po pracy. Jestem skonana, czuję jak zaczyna łamać mnie w kościach - kuracji czosnkowej dzień 2. :/

Grznako - mi lekarz powiedział w zeszłym ms., że jeśli zjadę w ciążę to przez ok 3 ms. mam nie brać żadnych witamin, tylko kwas foliowy oraz zdrowo się odżywiać. Chodzi o to, że nadmiar niektórych witamin może zaszkodzić dzieciątku, zbilansowana, zdrowa dieta wystarczy.

Królewna, znalazłam w necie odpowiedź na pytanie, która zadała lekarzowi dziewczyna z podobnym problemem:

Odpowiedź eksperta Lekarz Aneta Zwierzchowska

Witam!

Nie ustalono dotychczas dokładnie, co jest przyczyną krwawienia owulacyjnego. Jedna teoria mówi, że jest nią naruszenie ciągłości osłonki jajnika podczas uwalniania komórki jajowej. Druga, że wahania hormonalne w okresie owulacji wpływają na błonę śluzową macicy, która pod ich działaniem delikatnie złuszcza się, wywołując delikatne krwawienie.

Trudno ocenić, czy plamienia, które Pani zaobserwowała, były wywołane owulacją. Przyczyną ich pojawienia się mogła być również np. nadżerka szyjki macicy czy też zaburzenia hormonalne.
Pozdrawiam!

Może chociaż trochę Ci pomogłam.

Pozdrawiam Was gorąco!

Oficjalnie stwierdzam, że mój mężczyzna jest pieprznięty... 29 lat na karku a on się zachowuję jak szczyl... Kupił sobie ostatnio deskę zjazdową i dzisiaj postanowił pojechać z kolegą i uczepił się jego samochodu po czym kolega się rozpędził a mój intelignecik się wypier**lił, bo deska nie ogarnęła prędkości. Kurtka porwana, kolana zdarte i łokcie... dobrze, że zęby ma na miejscu... no głupek no... taki stary a taki głupi. Dzieci chce robić a sam się zachowuje jakby dalej nim był... grrrrrrrrrrrrrr!!

Oficjalnie stwierdzam, że mój mężczyzna jest pieprznięty... 29 lat na karku a on się zachowuję jak szczyl... Kupił sobie ostatnio deskę zjazdową i dzisiaj postanowił pojechać z kolegą i uczepił się jego samochodu po czym kolega się rozpędził a mój intelignecik się wypier**lił, bo deska nie ogarnęła prędkości. Kurtka porwana, kolana zdarte i łokcie... dobrze, że zęby ma na miejscu... no głupek no... taki stary a taki głupi. Dzieci chce robić a sam się zachowuje jakby dalej nim był... grrrrrrrrrrrrrr!!

o kurka .... padłam normalnie..

Agacynda, chyba Cię nie pocieszę - Oni nigdy nie dorastają :-D:tak:

Agacyndko mój były kupił sobie crossa jakiś motor. podobno nie tak hop się na tym jeździ bo to taki w teren. pojećdził miesiąc i chciał pojechac na 1 kole na betonie...efektem była szrama na nodze zdarte kolana i w ogóle masakra tacy to juz sa Ci faceci.

agacynda tacy są już faceci. dzieci w wersji XXXL:-D ale świetnie to napisałaś. uśmialam się. ich to czasem głupota przerasta. mój też ma nieraz takie różne odpały. a ty się potem babo wku*****:-p

ja dziś dziewczynki kończę korespondecję z Wami. jutro do pracy, mąż ma w tym tygodniu pierwszą zmianę więc jest w domu i chyba nie bedę miała czasu na bb:-p:-D
miłego wieczorku i upojnych staranek:*:*:*

reklama
Agaga jestem właśnie świadoma tego ich ''dorastania''. Patrząc na mojego tatę, który co rusz kupuje sobie nowe ''zabawki''... Ojjj boziu boziu... coś mam wrażenie, że nie wiem na co się piszę z tym moim A.

Sailor to fajnie Twój były był przygotowany do jazdy na crossie :-) ehh kurczę Ci faceci to mają nagrzane w garach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry