Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tylko, że ja też nei mam apetytu, zjadłam o 6:30 serek wiejski i to nie cały i do teraz jestem nawpieprzana... jakbym zjadła ze trzy męskie obiady... i to przed chwilą
Wróciłam uff Anetko no z tym, że ja bliżej końcówki stycznia.
Czarni Ciebie też już nie bolą, eee to może nie jest jakiś zły znak... Znajądz życie zaczną boleć po lutce. Mam takie lekkie skurcze sporadycznie i mokro mi ciagle. No a sutki wielkachne i te otoczki nabrzmiałe jakieś, poza tym coś tam mnie boli, ale nie aż tak ja przedwczoraj, wczoraj też jakoś bardziej bolały, beka mi się tylko jak śwince Dziewczyny ja spadam sie pakować do mamy Buziole
Czarni fajnie, mam nadzieję, że już Cię to uspokoiło. Ale Ci dobrze, zobaczysz już pewnie jutro jakąś plamkę na USG a może i więcej nie znam się za bardzo co kiedy widać
Sailor, widzę, że u Ciebie na wykresie też tempka trochę spadła po skoku. Ciekawe czy to dopuszczalne czy to nadal zaburzenia pochorobowe się nas obu trzymają...
Myniu wczoraj w pracy spotkałam moją znajmomą, która naucza npru. Pytałam jąo cykl bez miesiączki. Mówiła,że zdarza się rzadko ale bywa. Wtedy następny cykl zaczyna się mniej więcej od spadku temp ale jedna z metod podaje,żeby nie zaczynac nowej obserwacji bo dni płodne mogą byc już niedługo po spadku tempki...