reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej kochane... wymodliłam się wczoraj za Was na maxa teraz muszą już być same II kreseczki :)

Mam do Was pytanie... wieczorem po powrocie miałam ciągnący się śluz a dziś temp 36,7 to możliwe by przez tą podróz taka była... wróciłam ok 20 i zaraz się położyłam spać max o 21 już spałam...

Do tego pokłóciłam się już w piątek z mężem i ze staranek będzie klapa :( ach bez sensu to wszystko :(:wściekła/y::no::-:)wściekła/y::no::-(

KArola - wydaje mi się, że trochę wcześnie na owulkę.., (masz normalne cykle ok 28, 29 dni, prawda?), do tego ten ból... -lekarz mi mówił, ze ból owulacyjny pojawia się w 2 fazie owulacyjnej, najbardziej płodne jesteśmy na dzień, dwa dni przed tym bólem.. - więc to tak trochę mi tu nie pasuje - to dopiero 10 dzień cyklu. A może przemarzłaś i jakieś niewielkie zapalenie pęcherza się przyplątało?:/ Chociaż nigdy nie wiadomo ;), najlepiej pogódź się szybko z mężem ;).

Witajcie!!
Karola wydaje mi się, że wczoraj ogólnie było bardzo ciepło, wiec według naszych ostatni meteopatycznych teorii, to też przez to możesz mieć trochę podwyższoną temperaturę. Mi w tym cyklu na początku też tak brykała tempka Obserwacja cyklu - enpr.pl
A z mężem pewnie do owulacji się pogodzisz:)Trzymam za to kciuki!

dziewczyny mam pytanko jak wam idzie badanie szyjki? Bo mi nie bardzo :-D jak jest wysoko ledwo sięgam do niej i nie ma mowy o dotarciu tam,żeby sprawdzić czy otwarta czy zamknięta.

Cześć dziewczynki, mnie jakieś przeziębienie dopadło albo już sama nie wiem co, rano temperatura niska, zimno mi było strasznie a teraz mam delikatny stan podgorączkowy i trzęsę się z zimna mimo, ze mama, która u mnie została na weekend jest wręcz spocona bo tak jest gorąco.
Z bobasa nici bo temperatura robi co chce :(

reklama
Do góry