reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no schizuje schizuje :p

ale co ja za to mogę:-):-)

nie szukam objawów na siłę, ale jednak jak mnie coś zakuje, za boli to zaraz jest ta myśl że moze jednak , wiem głupia jestem:-)

Ostatnia edycja:
Agnieszka jak to za niską? Każda kobieta ma inną temperaturę podstawową i ważne jest to aby temperatura utrzymywała się powyżej podstawowej, nie jest ważne jaka ta temperatura jest. Ty masz temperatury mniej więcej na takim poziomie jak ja. Przed owu poniżej 36,5 a po owu powyżej i to też jest dobrze.
Ładnie Ci się tempka na razie trzyma, oby tak było dalej :)

Anke na Twój dzień @ spodziewanej mi przypada wizyta u gina....
Agnieszka 116 a nóż się udało.... :) śle fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Sihaya fluidki napuszczam na Ciebie &&&&&&&&
Ja dzisiaj odbieram suknie obrączki odbieramy, i byłam rano na pobraniu krwi.... a wiecie jak ja sobie poradziłam z tym skierowaniem które trzeba płacić.....
poszłam do rodzinnego poprosiłam o przepisanie mi tych badań dodatkowo mi zrobiła kreatynine sprawdzic jak mi nerki dzialaja no i za tokso i wessermana placilam 45złotych a reszta free....
bardzo mi siedza te wyniki jakie będą mam nadzieje że ok....
i......... ciekawe czy w suknię wejdę ;p
jak co dzień pełen etat po wstaniu z łóżka w WC... :( Kochany mój ma nocki :|:|:|:| nienawidzę jego nocek on sam też ich nie lubi.... ale co paca to praca....

Agnieszka116 u mnie rosła ale najwyższa była chyba dwa trzy dni przed @...

reklama
Do góry