reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agdznieszka skoro szyjkę masz zamknietą (tak wyczytałam) to nie zanosi się tu na @ :no:
predzej fasola bedzie! :-p a jak długie masz TY cykle co????

agdznieszka skoro szyjkę masz zamknietą (tak wyczytałam) to nie zanosi się tu na @ :no:
predzej fasola bedzie! :-p a jak długie masz TY cykle co????

z tą szyjką to nie tak jest, ona moze sie nawet kilka godzin przed @ dopiero otworzyć

Agnieszka takie gdybanie, musisz cierpliwie zaczekać i powtórzyc test :) i boy były II a na objawy teraz nie patrz bo bedziesz sobie tylko wmawiac :)

Sailor, ja ostatnio już nie mam tak bolesnych @ jak kiedyś. Kiedyś miałam @ 7 dni z czego bywało, że na 3 musiałam brać urlop bo nawet do łazienki nie byłam w stanie dojść ale od kiedy zaczełam brać castagnus uregulowało mi się wszystko, @ skróciły, sa mnie obfite i mniej bolesne, niemniej jednak nadal potrafi bardzo zaboleć. Ja mam jeszcze taką ciekawostkę, że mnie przeważnie zaczynało i nadal zaczyna boleć drugiego dnia, no może pierwszego dnia @ wieczorem, zależy o której się zacznie

z tą szyjką to nie tak jest, ona moze sie nawet kilka godzin przed @ dopiero otworzyć
ja aż tak dogłębnie szyjki nie sprawdzam i robię to tylko raz dziennie jak jest wskazane wiec mogę nie wiedzieć.
badam raz dziennie i u mnie zawsze przed @ jest otwarta ciut.. czuje to :]
dlatego tak piszę agnieszce z własnych obserwacji.

z tą betą to u mnie w mieście to nie takie proste, bo gdyby było to bym poszła
u nas nie ma laboratorium i oni wysyłają krew do innego miasta i wyniki są na drugi dzień
także poczekam i jak do soboty nie przyjdzie @ to testuję

ja szyjkę miałam otwartą dzień przed terminem @ i była miękka ,a dzisiaj dzień po jest twarda i zamknięta

Sailor, ja ostatnio już nie mam tak bolesnych @ jak kiedyś. Kiedyś miałam @ 7 dni z czego bywało, że na 3 musiałam brać urlop bo nawet do łazienki nie byłam w stanie dojść ale od kiedy zaczełam brać castagnus uregulowało mi się wszystko, @ skróciły, sa mnie obfite i mniej bolesne, niemniej jednak nadal potrafi bardzo zaboleć. Ja mam jeszcze taką ciekawostkę, że mnie przeważnie zaczynało i nadal zaczyna boleć drugiego dnia, no może pierwszego dnia @ wieczorem, zależy o której się zacznie

Myniu a co na to twój lekarz? Ja mam skąpę @ ze 3 dni max leci a potem plamię dzień lub dwa

reklama
Do góry