reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mam nadzieję że by się tak szybko dało wyregulować, ja idę do zwykłego lekarza pierwszego kontaktu więc zanim bym się umówiła do endokrynologa to pewnie by mnie sierpień zastał. Ale... jasne, że chciałabym dzidzię jak najszybciej ale pomyśleliśmy sobie z S. że widocznie Bóg nie chce żebym w samotności przechodziła przez trudy pierwszych tygodni ciąży i czeka jak s. będzie wreszcie ze mną:) Więc jak w sierpniu się nie uda... niech się dzieje wola nieba:) z nią się zawsze zgadzać trzeba:)

reklama
ALG nie chce Cie Kochana martwić ale po Twoim wykresie widzę że mozesz miec to samo co ja . czyli okresik moze ci sie opoznic. :/ mi sie spoznil ponad tydzien ostatnio.

u mnie na obiadek był żurek z jajeczkiem i kiełbaską. dziewczyny cały dzień w łóżku spędzam. jakoś tak nie mam weny na nic. brzuszek coś pobolewa i mnie muli. ostatnio przed @ tak miałam. ale za to szyjka się uniosła. czytałam, że tak ma byc przed okresem więc czekam jak na zbawienie. tak mnie kusi żeby test kupic, a z drugiej strony już przecież robiłam i był negatywny. glupota moja nie zna granic:wściekła/y:
ciekawe jak tam tempka SIHAYI??? na dzis miała miec chyba termin @

domik powoli do przodu co prawda w domu ale i tak psychicznie odpoczęłam od pracy i całego stresu z nią zwianego. Jak sie uda w tym cyklu to po powrocie z urlopu popracuję tydzień i na L4 ide :p jak będzie fasolka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry