Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zgadzam się z Mynią, ja też bez ciąży mam większy 
co mówicie zbliża się owu czy nie? zdjęcie kiepskie ale te paski takie cieniutkie że masakra. Wcześniej jak robiłam to ta pierwsza nawet była blada. Już sama nie wiem czy jest owu czy nie :-(Właśnie nie badałam bo tamten cykl miałam tak popieprzony, że pomyślałam, że może wynik wyjść niewiarygodny... Czyli przy starankach powinnno TSH być poniżej 2 mimo, że ogólna norma jest wyższa, tak? A jak TSH mam dobre to nie muszę badać tych fT3 i 4?Myniu masz nawet lepszy wynik niż ja bo ja miałam ciut wiekszy ale też niecałe 2 to dobry wynik a prolaktynę badałaś kochana?

Czarni tylko pozazdrościć brzuszkaZgadzam się z Mynią, ja też bez ciąży mam większy
Dziewczyny robiłam test owu i druga kreska wyszła mi blada Zobacz załącznik 473914 co mówicie zbliża się owu czy nie? zdjęcie kiepskie ale te paski takie cieniutkie że masakra. Wcześniej jak robiłam to ta pierwsza nawet była blada. Już sama nie wiem czy jest owu czy nie :-(