reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Królewna gratuluję pękniętego pęcherzyka - teraz trzymam kciuki:) powodzenia!!

Domik, Sailor dzięki za zainteresowanie;) hihi...
niestety tempka poleciała w dół:( Obserwacja cyklu - enpr.pl
@ co prawda jeszcze nie ma, ale pewnie do jutra się zjawi...
i muszę przyznać, że mimo objawów przedmałpowych miałam jednak nadzieję, że się udało:( rozczarowała mnie ta temperatura...
aż mąż się rano wkurzył i mi powiedział, że te wszystkie wyliczenia, obserwacje są "o dupę rozbić" - przepraszam za wyrażenie...
no ale cóż... kolejny cykl, kolejne starania:) i nowa szansa... tak sobie pomyślałam, że może po wczasach jak będziemy wypoczęci, odstresowani to się nam uda? szkoda że tam mi nie wypadnie owulka - no ale widocznie nie można mieć wszystkiego...
ciekawa jestem co mi gin powie, bo będę się umawiać w okolicy owulki...

pozdrawiam kochane!
testujcie, owulkujcie i fasolkujcie bo przyda mi się teraz pozytywna energia:)

ps. może zjawię się wieczorem, teraz mam zamiar trawić obiadek oglądając mecz;)

Myniu to super, że wyniki w porządku:) dziwne z tym, że masz tylko tsh na karteczce?:| a lekarz nie zostawił sobie reszty czasem? powinnaś mieć wszystkie wyszczególnione, które robiłaś....

Hmmm Myniu bada się TSH ja wychodzi tak sobie to potem doodatkowo Ft3 iFT4 a ty od razu robiłąś tylko TSH czy tamo też kazał? :confused:
Królewno to super informacja ;-) teraz tylko trzeba czekać na efekty :-)

Sihayo bardzo nie spadło...więc szansa jest

reklama
Sailor teraz to już zgłupiałam i nie pamiętam co mi przepisała. Wiesz ja poszłam do lekarza pierwszego kontaktu i ona po tej mojej chorobie chciała mi zrobić podstawowe wyniki więc ją poprosiłam, żeby jeszcze mi hormony tarczycy przepisała i ona przepisała... no i dziś na wynikach mam tylko TSH. A jeśli z TSH jest dobrze to mogę tamtych nie badać? I czy z TSH jest tak, że nawet dobry wynik przy staraniu się o dziecko powinien być jednak jeszcze niższy niż ogólnie przyjęta norma?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry