reklama

Staranka od stycznia 2012.

SA400100.jpg moje testy z allegro z tego miesiąca górny pozytyw. Dolny negatyw. Najpier kreseczki były jasniutkie potem kazdego dnia ciemniały a wczoraj krecha była ciemniejsza od kontrolnej ale jak wysechł trochę zbladł ale dalej widac że pozytyw zrób jutro znowu. Rano miałam pozytyw dzisiaj a teraz już negatyw więc po owulce u mnie tzn jesli miałaby być to była bo już po piku LH :-D

reklama
testy robię od czwartku 7 czerwca i dzisiaj pierwszy raz mi wyszły 2 kreski chociaż ta druga blada, a wcześniej nawet ta pierwsza była bledsza, jutro się okaże czy też wyjdzie 2 kreska ale co tam dzisiaj będzie przytulanko :-) w końcu nie zaszkodzi :tak:

Zobacz załącznik 473920 moje testy z allegro z tego miesiąca górny pozytyw. Dolny negatyw. Najpier kreseczki były jasniutkie potem kazdego dnia ciemniały a wczoraj krecha była ciemniejsza od kontrolnej ale jak wysechł trochę zbladł ale dalej widac że pozytyw zrób jutro znowu. Rano miałam pozytyw dzisiaj a teraz już negatyw więc po owulce u mnie.

mi wydaje się że pozytyw le nie wiem na 100% nigdy mi się ta druga nie pojawiała, tylko dzisiaj pierwszy raz i z każdą minutą robiła się ciemniejsza

Każdy test LH pokazuje trochę inaczej ja jakoś nie bardzo wierzę w ich az tak duza wiarygodność. gdyz one pokazuja ze powinna sie pojawic owulka a czy sie pojawi to nigdy nie wiemy. dla pewności 2 cykle z rzedu bawilam się tymi testami akurat mialam kupione w aptece troche za nie wybulilam 25 zl za 5 testow ale one byly dokladne. wyraznie pokazywaly 2 ciemne kreseczki. badz 1. tak jak test ciazowy^^

jak tylko mi kasy starczy zrobię w tym cyklu jak nie to w następnym. W tym miesiącu jeszcze ostatni raz płacę za dwa mieszkania, w następnym już tylko za nowe:) Odżyję troszkę wreszcie mam nadzieję:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry