Czarnooka wiem ze ten wykres dziwny. Zawsze mialam regularne w miarę te @ a teraz takie cuda się dzieją.
Myniu jezeli na badanie chormonów tarczycy dal Ci skierowanie lekarz pierwszego kontaktu to dlatego masz samo TSH. Tylko specjalista endokrynolog, pulmonolog i gin mogą dać dokładniejsze z T3 i T4. CZynniki T3 i T4 też powinnaś zbadać jeżeli chorowałaś na tarczycę. Dopiero wszystki 3 dają pełen obraz sytuacji. Moja mama choruje na tarczyce i ostatnio mialam rozmowę z doktorką na ten temat więc doszkoliłam się trochę
Czarni taki duży brzych w 12 tyg! Wow... Śliczny jest
Dziewczyny ja to nie wiem o co chodzi - tempka spadła trochę ale się trzyma, brzuch mnie troszkę pobolewa ale zupełnie nie jak na @ tylko jakbym miała problem z pójściem do toalety że tak powiem. Śluzu raczej nie ma tak jest między wilgotno a sucho. Piersi mam nabrzmiałe i dziś widać na nich niesamowicie żyłki, ale to tak, że mój małżonek nawet to zauważył i zrobił coś jakby tak

poźniej

a dalej

. Zapytał czy dobrze się czuję i czy mnie nie bolą ...
Może ja za wcześnie test robię... bo skoro owu byla 17/18 dc to teraz jest dopiero 12/13 dni od owu a jeśli doszło do zapłodnienia to zagnieżdżenie wypadałoby 24/25dc a dziś jest 31, więc byłoby dopiero 5/6 dni od zagnieżdzenia.... czy ja dobrze liczę