reklama

Staranka od stycznia 2012.

I relacja będzie i zdjęcia Wam pokażę, przynajmniej z łazienki na początek bo to będzie początkowo jedyne pomieszczenie wykończone na cacy tak jak chcę:)
I na parapetówę zapraszam:) Ale... przepraszam za wyrażenie ;-)... nie ma rz...gania za okno bo mam taras na patio i pod oknem będzie mi to leżeć:P

reklama
Sailor, pudła mam już dawno pozbierane, była u mnie w pracy wymiana sprzętu komputerowego i mam sporo takich mocnych kartonów:) 3 nawet już spakowane ale... to kropla w morzu:) dobrze, że winda jest w nowym mieszkaniu, to tylko pierwsze piętro ale zawsze to lepiej z windą:)

hihi to w sumie i na dobre wychodzi ta winda:D przemyślana sprawa bo jak będziesz chodziła z fasolką w brzuszku to winda to będzie mimo wszystko zbawienie nawet jak to 1 piętro:-):-)

Z fasolką to ja będę chciała jeszcze bardziej chodzić po schodach niż bez fasolki, no chyba ze z zakupami :) Już biorę się za siebie, mam dwa miesiące do sierpnia na zrzucenie przynajmniej 10 kg:) a potem byle nie przytyć w ciąży:)

Prześpię się ze 20 minut bo mi głowa pęka...

Ostatnia edycja:
Czarnooka wiem ze ten wykres dziwny. Zawsze mialam regularne w miarę te @ a teraz takie cuda się dzieją.

Myniu jezeli na badanie chormonów tarczycy dal Ci skierowanie lekarz pierwszego kontaktu to dlatego masz samo TSH. Tylko specjalista endokrynolog, pulmonolog i gin mogą dać dokładniejsze z T3 i T4. CZynniki T3 i T4 też powinnaś zbadać jeżeli chorowałaś na tarczycę. Dopiero wszystki 3 dają pełen obraz sytuacji. Moja mama choruje na tarczyce i ostatnio mialam rozmowę z doktorką na ten temat więc doszkoliłam się trochę ;)

Czarni taki duży brzych w 12 tyg! Wow... Śliczny jest :D

Dziewczyny ja to nie wiem o co chodzi - tempka spadła trochę ale się trzyma, brzuch mnie troszkę pobolewa ale zupełnie nie jak na @ tylko jakbym miała problem z pójściem do toalety że tak powiem. Śluzu raczej nie ma tak jest między wilgotno a sucho. Piersi mam nabrzmiałe i dziś widać na nich niesamowicie żyłki, ale to tak, że mój małżonek nawet to zauważył i zrobił coś jakby tak:szok: poźniej :eek: a dalej :oo:. Zapytał czy dobrze się czuję i czy mnie nie bolą ...

Może ja za wcześnie test robię... bo skoro owu byla 17/18 dc to teraz jest dopiero 12/13 dni od owu a jeśli doszło do zapłodnienia to zagnieżdżenie wypadałoby 24/25dc a dziś jest 31, więc byłoby dopiero 5/6 dni od zagnieżdzenia.... czy ja dobrze liczę :confused: :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry