reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
AGACYNDA hahaha boskie to z tą seksualna niebezpieczną!!! aż tak źle???? biedna. ale humor chociaż masz czy bez kija nie podchodz??
CZARNI jaki Ty masz piękny brzusio!!!! cudo. zakochałam się. będę patrzyc na Ciebie to i może mi sie uda:-D
BZIBZIOCZKU może jednak się uda. totalne odstresowanie było a to duuuży plusik;-)
ALG trzymam za Ciebie kciukaski!!!!
SIHAYA przykro mi z powodu tej tempki:-( tak liczyłam, że będziesz następna

wiecie co kupiłam test i nie zawaham się go użyc:-D ale tak na serio to nie wiem...robic rano czy nie??? doradzcie mi prosze!!! bo skoro pobolewa mnie brzuch to sensu nie ma?

Czarni piękny brzusio:)

Myniu, Tsh przy staraniach powinien być bliższy 1 - mimo, że norma jest do tych 4 czy 6 (nie pamiętam;)) tak mi gin tłumaczyła.

Asita czekaj cierpliwie i zrób jutro kolejny test. ja jak mam pozytyw to kreska jest ciemniejsza od kontrolnej nawet;) ale z tymi testami jak wszystkie wiemy bardzo różnie jest.

Alg te Twoje objawy to takie optymistyczne bym powiedziała:)

Bzibzioczku witaj po urlopie:) to teraz powrót do rzeczywistości - praca i staranka pełną parą:D choć oczywiście my tu wszystkie liczymy, że jednak przywiozłaś ze sobą sardynkę:D

Myniu co do Figielka i nowego mieszkanka, to wychodząc do pracy włączysz mu zdjęcie mojej kici i będzie czuł się jak w domu heheh.... zawsze to jakieś towarzystwo.. a nóż kocia randka się uda:D

Dzięki, że o mnie nie zapomniałyście:)
A już sobie myślałam Sihaya, że będę Cię teraz gonic...
Ja jestem padnieta, więc uciekam spać. Odezwę się jutro rano z pracy.
Życze wszystkim stosunkowo udanej nocy!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry