reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gratulacje Ewitko!!

Kinga avatar pierwsza klasa!

Basia boski brzuchol !!

A ja dzisiaj mialam sen zareczynowo-slubny... I snil mi sie moj A w garniaku a la Tomasz Kamel.

reklama
Królewno ja mam też brać od 16 dc czyli od jutra do 23 czerwca a 22 czerwca iść na betę, jeśli wszystko okaże się tak po naszej myśli to brać cały czas duphastone:-) i dzwonić jeśli będzie lipa to 23 czerwca odstawić:-(. A Ty jak?

Anke ja mam od dziś 15 dc przez własnie 10 dni jedną tabletkę, mam robić bete i jak bedzie ciąża to zaczać brać po 2 tabletki dziennie ale i tak jak cos to bede leciec do lekarza bo nie mam tyle tabletek :P
mówisz ze dzien przed od odstawienia masz bete zrobić? to jak chyba tez tak poczynię ;d tzn ze wtedy juz powinna wyjść :D

Ewita gratuluję zafasolkowania :tak:

Ile ja bym dała żeby zobaczyć dwie kreski na teście ciążowym ale jestem pełna optymizmu :-D
Koleżance w pracy i mężowi mówię że mają mnie nie denerwować żeby mi się owulacja nie przesunęła ;-)

A ja mam zrobić 22 czerwca a to jest piątek i nie wiem czasami czy nie będę musiała czekać do poniedziałku no chyba bym się popłakała ;/.

ja zrobie w takim razie 21 ;d dzien przed odstawieniem duphastonu ;d
u mnie wynik jest po południu juz
i na necie mozna sobie sprawdzic
Agacynda: bo to zalezy chyba kiedy masz owu i jak długie cykle, w sumie to nie wiem, ale ja miałam krótkie i mam tak brać zeby wyregulować na 26 dni

reklama
cześć dziewczyny:) niespodzianka!! haha

tak zaczęłam kaszleć w szpitalu, że koleżanki wysłały mnie do domu; moje dzieciaki mają one przejąć a na jutro muszę być zdrowa, bo mam nowe dzieciaczki pierwszy raz... <załamka>
co do tempki, to tak jak się już doszukałyście na moim wykresie... @ przyszła w nocy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry