reklama

Staranka od stycznia 2012.

Królewna ja też biorę duphaston przez 10 dni, od 18-27dc.

Zaraz sobie płuca wypluję z tym kaszlem:/ i gardło boli... jeszcze ta @... co za pech:/ chyba się zdrzemnę na godzinę, tylko dopiję herbatę i zażyję wszystkie prochy...

reklama
Sihaya tulam ;-).

Królewna ja też miałam zawsze tego samego dnia ale nie wiem jak akurat w piątek. Pójdę jeszcze do szpitala i się dowiem, poproszę żeby od razu były bo nie będę wiedziała czy odstawiać czy nie. A jak na necie można sprawdzić? Ale genialnie.

Sihaya tulam ;-).

Królewna ja też miałam zawsze tego samego dnia ale nie wiem jak akurat w piątek. Pójdę jeszcze do szpitala i się dowiem, poproszę żeby od razu były bo nie będę wiedziała czy odstawiać czy nie. A jak na necie można sprawdzić? Ale genialnie.

no ja jeżdżę do diagnostyki taka siec laboratoriów i oni zakładają ci konto na ich stronie i tam sobie mozna wchodzic i zobaczyc, ja ostatnio jak robiłam to wyniki miały być koło 18 a były na necie juz o 12 :P a badanie robiłam o 10 ;d

A tam Sihaya... ja się tak nie bawię :(
A w ogóle to wczorajsza twoje propozycja co do uspokojenia Fiśka mi się podoba ale muszę ją lekko zmodyfikować:) Przy Fiśku nie można zostawiać otwartego laptopa bo staje na klawiaturze, łapkami opiera się o ekran i tak bardzo wychyla się żeby zobaczyć co jest z tyłu, że przechyla laptopa i spada razem z nim ze stołu... Wydrukuję mu zdjęcie Twojej kici :)

Sihaya, przyznaj się, co ty nawyrabiałaś w nocy, że @ przyszła, nie mogę się z tym pogodzić, aż mi słów brak:(i jeszcze kaszel... inhalację sobie zrób:) ja specjalistka od kaszlu Ci to radzę :)

Myniu takie życie;) ja w sumie byłam na to przygotowana przez objawy małpowe.. choć przyznaję nadzieja była, zwłaszcza po owulce jak ta tempka mi tak urosła szaleńczo no i kurze białko miałam widoczne a nie tylko w środku... teraz wiem, że rzeba po prostu cierpliwie czekać, choćby nie wiem co się wydawało;)

a jaką inhalację?? z czego? napisz mi proszę to sobie później zrobię a teraz kładę się - do potem:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry