Ja jak nosiłam na prawej rączce to na tym palcu, na którym teraz obrączkę, ale jak przełożyłam na lewą rękę to noszę zaręczynowy na środkowym palcu, bo u lewej ręki mam chudsze paluszki.Mój zaręczynowy nie wchodzi mi już na paluszek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak nosiłam na prawej rączce to na tym palcu, na którym teraz obrączkę, ale jak przełożyłam na lewą rękę to noszę zaręczynowy na środkowym palcu, bo u lewej ręki mam chudsze paluszki.Mój zaręczynowy nie wchodzi mi już na paluszek![]()

Myniu rocznica 19 czerwcabutki schowane głęboko w szafie
![]()

i temu tak dużo tej wydzieliny było. dostałam jakieś glubulki dopochwowe, jakieś tabsy na drożdżaka czy coś no i luteinę na wywołanie @. dowiedziałam się, że po odstawieniu tabletek to powinnam miec regularne cykle. i to zawirowanie wiąże się z czymś innym:-( kazała zbadac prolaktynę, TSG , FT3 i FT4. za same lekarstwa zapłaciłam 86 zł
no i aż boję się ile zapłacę za te badania
:-( wizyta z wynikami za 3 tygodnie. zrobi cytologię i dalej będziemy działac. więc MYNIA chyba jednak będę Ci towarzyszyc do tego sierpnia... trochę mnie to zgasiło...hejka. ja po wizycie u pani doktor. dobrze, że poszłam. zbadała mnie i jakiegoś grzyba złapałami temu tak dużo tej wydzieliny było. dostałam jakieś glubulki dopochwowe, jakieś tabsy na drożdżaka czy coś no i luteinę na wywołanie @. dowiedziałam się, że po odstawieniu tabletek to powinnam miec regularne cykle. i to zawirowanie wiąże się z czymś innym:-( kazała zbadac prolaktynę, TSG , FT3 i FT4. za same lekarstwa zapłaciłam 86 zł
no i aż boję się ile zapłacę za te badania
:-( wizyta z wynikami za 3 tygodnie. zrobi cytologię i dalej będziemy działac. więc MYNIA chyba jednak będę Ci towarzyszyc do tego sierpnia... trochę mnie to zgasiło...
najwazniejsze,że jessteś już pod opieką lekarza i robisz coś w kierunku zdrowej fasolki 
Pewnie jakąś milusią kolacyjkębyle tylko mi do tego czasu to choróbsko minęło :/ akurat do wtorku mam zwolnienie to się cały wtorek mogłabym kolacjować
...dwa lata nam miną... ależ to szybko minęło
A dziś tez akurat napisała do mnie dziewczyna zainteresowana zakupem mojej sukni ślubnej![]()