reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aguś może ty masz po prostu późne owulacje? Pójdx na monitoring jeszcze i jak znowu się okaże,że pęcherzyk nie dojrzeje i nie pęknie to może dostaniesz jakiegoś wspomagacza tak jak ja i królewna? dostałyśmy clostilbegyt

reklama
Dominika śliczne maluchy !

U mnie dzis koniec @! pierwszy raz w życiu mam taki krótki. Oczywiście głupio myśląć zrobiłam test i wyszła jedna I :( ale czego ja sie spodziewałam :/

hehe Czarnooka jesteś bezlitosna;)

Aguś będzie dobrze! idź na monitoring kontroluj, jak się okaże, że nie rośnie to na pewno dostaniesz coś wspomagającego, głowa do góry kochana!

A ja już tak się dobrze czułam a od popołudnia to jakaś kicha:( katar mam taki, że nie mogę oddychać, kaszel dusi potwornie:( inhalacje sobie zrobiłam to pomogła na jakieś 1,5 minuty... Myniu gdzie jesteś i co z tą cebulką o której mi pisałaś??
Zrobiłam nam koktajl truskawkowy, akurat przyda się przy antybiotyku, to prawie w ogóle smaku nie czuje:(
Myślałam, że już teraz z górki będzie, że co raz lepiej się czuję a tu wręcz przeciwnie teraz...
a w nd chciałabym jechać na działkę...:|

obym miała późną, lepiej taką niż wcale. lekarz mówił że jak nie będzie owu to coś mi przepisze wtedy. ech ..życzę udanego weekendu! :*

Sailor nie obrazil się usiadl koło klatki i powiedział. Kurw... Benek jak Ty to robisz :) myślałam że się zsikam jak to usłyszałam :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry